Menu

nedeľa 17. augusta 2014

Elisabeth Arden 8 Hour Cream *sada s kufríkom*

Sady kozmetických produktov sú skvelé na vyskúšanie rôznych produktov. Nájdete si svojich favoritov, zistíte, čo vám nevyhovuje a mnohokrát nájdete skvelý pomer medzi cenou a veľkosťou produktov. V tomto príspevku nájdete moje hodnotenia na jednotlivé produkty v sade Eight Hour Cream od značky Elisabeth Arden, ktorá obsahuje kufrík naplnený 5 produktmi: multifunkčný krém na vysušené miesta + pleťový krém + ochranný faktor + krém na ruky + telový krém.


1, kufrík: červený kufrík je vyrobený z pevného materiálu. Vpredu má zapínanie a je veľmi priestranný. Využívať ho môžete na cestovanie, pretože kufrík je celý vystužený. Určite si nájde aj miesto vo vašej kozmetickej kolekcii, pretože sa hodí aj na skladovanie ostatných produktov ( a zmestí sa ich tam dosť veľa).

2, Skin Protectant: chráni, lieči, upokojuje a hojí vysušenú  a poškodenú pokožku. V tejto sade ho nájdete vo veľkosti 50 ml (veľké balenie). Ak máte nejaký kožný problém, Elisabeth Arden Eight Hour® Cream musíte vyskúšať. Lieči a chráni a to naozaj hodiny. Keďže krém vás chráni niekoľko hodín, ostane na pokožke. Preto ho neodporúčam používať pod mejkap. Treba počkať minimálne 20 minút, kým vsiakne. Ja tento krém odporúčam používať večer, aby pôsobil na pleti počas noci, alebo ráno v tie dni, keď nebudete používať mejkap. Naozaj vynikajúco počas noci pôsobí na pery. Tenkú vrstvu si naneste večer pred spaním a ráno máte hladké a hydratované pery - každý rúž alebo lesk sa vám bude nanášať omnoho ľahšie. Občas ho nanesiem aj na mejkap, keď chcem moju pleť oživiť. Zvlášť lícnym kostiam dodá lesk. Skin Protectant používam aj na lokálne vysušovanie na tvári. Malé množstvo si vklepem na postihnuté miesto a problém zmizne. Krém používam tiež na malé ranky, napríklad po akné, porezaní alebo na modriny. Poraneniu poskytne krém ochrannú bariéru a zároveň lieči. Samotný krém sa predáva za cenu približne od 15 do 30 € (záleží na obchode). 

3, Denný hydratačný pleťový krém SPF 15: Tento denný hydratačný krém zanechá pleť jemnú, hladkú a hydratovanú minimálne osem hodín. Formula obsahuje zloženie a klasickú vôňu línie 8 Hour Cream a navyše chráni pleť pred efektmi extrémneho počasia a klimatických zmien, zatiaľ čo ochranný faktor poskytuje zábranu škodlivým účinkom slnka. V tejto sade nájdete 15 ml balenie. 

4, Sun Defence SPF 50: predstavuje vysokú ochranu pre tvár. Aplikuje sa pred nanesením mejkapu, po dennom kréme. Krém má výraznú vôňu, na akú sme zvyknutí pri výrobkoch od Elisabeth z línie 8 Hour Cream.  Krém má jemnú, ľahkú konzistenciu, jednoducho sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Neobsahuje žiadne oleje, preto je vhodný na každodenné použitie aj pre mastnú pleť. Všetky výhody línie 8 Hour Cream sú aj v tomto produkte. Okrem slnečnej ochrany pred UVA a UVB lúčmi, aj hydratuje vašu pleť minimálne 8 hodín. V tejto sade nájdete 15 ml balenie. 

5, krém na ruky: Tento krém na ruky má jemnú a krémovú konzistenciu. Vďaka tomu naozaj veľmi rýchlo vsiakne do pokožky a nezanecháva na koži žiaden film. Hydratácia je tu skutočne vynikajúca a vydrží. Tento krém bude pre vás vhodný, ak hľadáte hĺbkovú hydratáciu a zároveň aj liečbu pre suché ruky. V tejto sade nájdete 30 ml balenie. 

6, krém na telo: veľmi hustý, hydratačný krém na celé telo je tiež vynikajúci. Je trochu zložitejšie ho rozotrieť kvôli jeho hustote, ale vylieči vysušené škvrny na tele a poskytuje dlhodobú hydratáciu. V tejto sade nájdete 30 ml balenie. 

Celkovo je táto sada skvelá a mne sa páči každý produkt v nej. Každý používam, alebo som ho už použila a pomer cena/veľkosť/kvalita je vynikajúca. Kozmetiku značky Elisabeth Arden si môžete kúpiť v parfumériách alebo online. Táto kozmetická sada stojí od 20 do 30 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Môžete si prečítať celé hodnotenia produktov v tejto sade: Skin ProtectantPleťový krémOchranný faktorKrém na ruky

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára