Menu

štvrtok 28. augusta 2014

Nivea - telové mlieko po opaľovaní *Do Sprchy*

Hoci leto už končí, sem tam sa nájdu ešte teplé a slnečné dni. Ak ich využijete na opaľovanie, nezabudnite po tom použiť mlieko po opaľovaní, aby sa vaša pokožka upokojila a vyživila. V tomto príspevku si zhodnotíme telové mlieko po opaľovaní do sprchy od značky Nivea.


Toto telové mlieko je určené na použitie v sprche a obsahuje výťažky z uhorky pre upokojenie pokožky. Okrem upokojenia má poskytnúť aj osvieženie a hydratáciu. Používa sa po sprchovom gély alebo mydle, ako posledný krok pred ukončením sprchy. Jednoducho ho rozotriete po tele v sprche - mimo prúdu vody a potom zmyjete. Po sprche si už nemusíte aplikovať žiadne telové mlieko ani krém. 

Konzistencia sa veľmi podobá na obyčajné telové mlieko. Vôňa je jemná a príjemná, ale neostane na pokožke. Telové mlieko sa v sprche veľmi ľahko zmyje a neostanú po ňom stopy ani na tele, ani na uteráku. 


Telové mlieko po opaľovaní poskytne pokožke dobré upokojenie a osvieženie, ale hydratácia je pre mňa slabá. Pred sprchou a po sprche nevidím rozdiel v hydratácii pokožky. Je to dobré v tom, že sa necítite vysušene, ako to po sprche býva, najmä u suchej koži. Ale na druhej strane, keď použijem normálne telové mlieko, pokožka je viac vyživená a hydratovaná, ako s týmto mliekom do sprchy.

Záleží teda na vašich preferenciách. Ak nechcete strácať čas po sprche, stačí vám mierna hydratácia a máte normálnu pokožku, tento výrobok sa vám zapáči. Ak máte suchú pokožku a preferujete viac hustejšie telové krémy, toto vám nebude stačiť, najmä na pokožku po opaľovaní.

Mne osobne toto telové mlieko vyhovuje raz za čas, keď sa trochu cez deň opaľujem a večer si dám sprchu. Ale nie je to pre mňa úplná náhrada telových krémov po opaľovaní.

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára