Menu

nedeľa 24. augusta 2014

L´Oreal - Infallible Lasting Perfection *mejkap*

V tomto hodnotení si povieme o mejkape od značky L´Oreal  s názvom Infallible make-up Lasting Perfection Foundation. Tento mejkap by mal vydržať 16 hodín a po celý čas vyzerať ako čerstvo nanesený. 


Pre značku L´Oreal Paris je Infallible mejkap prvým, ktorý vyvinula tak, aby bojoval proti príznakom rozpadávania mejkapu a zároveň vydržal na pleti 16 hodín. Tento mejkap obsahuje technológiu Co-Resistium a tiež komplex hydratačných a luminačných látok. Infallible mejkap obsahuje vysoký počet suchých pigmentov, ktoré poskytujú optimálnu kryciu schopnosť a zjednotenie tónu pokožky. Pigmenty sú zmiešané v fluoridovej báze a takto dokážu vytvoriť bariéru, ktorá odoláva potu a kožnému mazu až 16 hodín. Pri aplikácii sa mejkap vďaka Co-Resistium technológii premení na vysoko odolný a veľmi stabilný. Pigmenty budú v súlade s pokožkou a vytvoria jednotnú farbu. Tak je zachovaná prirodzená sviežosť pleti, ale mejkap nepoľavuje v boji proti únave. Výsledkom je dokonalá povrchová úprava a mejkap, ktorý vyzerá ako čerstvo nanesený celý deň. 

Infallible Lasting Perfection mejkap: bojuje proti rozpadávaniu mejkapu + vydrží 16 hodín + neprenáša sa na oblečenie + vyzerá ako čerstvo aplikovaný celý deň + je určený pre všetky typy pleti + zakryje akné + kontroluje tvorbu mazu + udržuje hydratáciu pleti + má ochranný faktor SPF 15 + predáva sa v 30 ml balení + pred použitím ho treba pretrepať.

Krytie: Infallible mejkap má stredné až vysoké krytie. Pri jednej aplikácii je krytie stredné - mejkap zjednotí pleť a väčšina nedokonalostí je prekrytá. Keď má moja pleť lepší deň, už jej nechýba ani korektor, stačí tento mejkap. Keďže mejkap má vyššie krytie, odporúčam vám rozotrieť ho aj na krk, aby ste nemali rozdielne odtiene tváre a krku. Ďalšia aplikácia je možná, ale treba si dať pozor, aby ste mejkap dokonale rozotreli, inak bude viditeľný voľným okom a môže sa zbiehať v líniách tváre. Podľa mňa je najlepšia len jedna vrstva a vďaka tomu, že mejkap dobre kryje, by vám mala stačiť. Zvyšok nedostatkov je lepšie zakryť korektorom. 


Aplikácia: Najjednoduchšia aplikácia je pre mňa štetec na mejkap. Produkt je s ním dobre rozotrený (čo je pri tomto mejkape dôležité) a lepšie splynie s pokožkou. Vďaka praktickej pumpičke je ľahké aplikovať si len primerané množstvo. 

Výdrž: Infallible mejkap vydrží na tvári celý deň. Výdrž má veľmi dobrú a o jednu vrstvu sa naozaj celý deň nemusíte starať. Ak si však aplikujete dve vrstvy, je možné, že sa mejkap usadí (u mňa okolo úst) a preto ho treba po niekoľkých hodinách "opraviť". 

Finiš: Tento mejkap má polo-matný finiš a pre mastnú pleť ho určite bude treba zmatniť púdrom. 

Odtieň, ktorý mám je 120 Vanilla. Je to svetlo béžová farba so žltými podtónmi. V zime je pre mňa trochu tmavý, ale v lete je farba ideálna. Mejkap nájdete v ešte v minimálne ďalších siedmych odtieňoch a kozmetiku L´Oreal si môžete kúpiť online alebo v drogérii. Mejkap sa predáva za cenu okolo 15 - 18 € (kúpiť tu). 

Hodnotenie: L´Oreal Infallible Lasting Perfection je poctivý mejkap. Krytie má celkom dobré a jedna vrstva zakryje väčšinu nedokonalostí, vydrží celý deň a vyzerá prirodzene. Ak hľadáte krytie a výdrž v jednom, v tomto mejkape to nájdete. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára