Menu

pondelok 25. augusta 2014

Čo s produktmi, ktoré vám nesadli?

Občas sa stane, že nám produkt nesadol, napríklad má zlý odtieň alebo konzistenciu. To ale neznamená, že musí skončiť v koši. V tomto príspevku vám poskytnem zopár nápadov, ako využiť produkty, ktoré vám nevyhovujú.


1, Sprchový gél: Ak vám nesadol sprchový gél, nemá peknú vôňu alebo dobre nepení, použite ho ako mydlo na ruky. Nalejte ho do dávkovača mydla a problém je vyriešený. 

2, Pleťový krém: Kúpili ste si pleťový krém, ale je pre vás príliš tuhý a hustý na tvár? Začnite ho používať ako krém na krk a dekolt. Na tieto oblasti väčšinou zabúdame a hustejšie krémy ich skvele vyživia.

3, Mejkap: Ak ste si omylom kúpili zlý odtieň mejkapu a už sa nedá vrátiť, urobte si z neho telový mejkap. Zmiešajte mejkap s trochou telového krému a natrite si ho napríklad na nohy. Hodí sa to najmä na špeciálne príležitosti. Zakryjete si tak jazvy a modriny a výsledkom bude bezchybná pokožka. 

4, Šampón: Šampón, ktorý sa vám nepáči použite ako čistič na štetce. Šampón z nich odstráni maz, zvyšky mejkapu a očistí štetinky štetcov.

5, Rúž: Odtieň, ktorý síce vyzeral pekne v tube, ale na perách už nič moc, môžete použiť ako krémovú lícenku. Červené odtiene rozveselia celú tvár.

Lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB. :)

2 komentáre: