Menu

sobota 25. októbra 2014

L´Oreal - micelárna voda - Sublime Soft

L´Oreal Sublime Soft micelárna voda má prívlastok zdokonaľujúca. V jednom kroku dokáže odlíčiť mejkap, očistiť a upokojiť pleť. Použiť ju môžete aj na oči a pery. Micelárna voda je hypoalergénna, bez parfumov a neoplachuje sa. Sublime Soft je určená pre citlivú a suchú pleť.


Táto micelárna voda sa predáva v 200 ml balení a hneď prvá vec, ktorú si všimnete je to, že balenie je veľmi nepraktické. Otvor je príliš veľký, kozmetický tampón sa tam nedá dobre priložiť a voda sa odtiaľ veľmi ľahko vyleje. Druhá vec je odličovanie. Táto micelárna voda dobre odlíči pleť, ide to s ňou ľahko a rýchlo. Tretia vec je pocit, ktorý ostane na pokožke po odlíčení. Očné okolie je úplne v poriadku, ale na pleti niečo ostane. Neviem to presne identifikovať, možno sú to nejaké hydratačné zložky, keďže táto micelárna voda je určená pre suchú pleť. Napriek tomu, podľa mňa by po odlíčení nemalo na pleti zostať absolútne nič. No a v prípade Sublime Soft ostane pleť mierne lepkavá. 

Celkový dojem z tejto micelárnej vody je u mňa taký rozpačitý. Má malé a nepraktické balenie a ostáva na pokožke. Ale čo sa týka samotného čistenia a odlíčenia pleti v tom je naozaj dobrá. Nemôžem sa ubrániť porovnaniu s micelárnymi vodami od Garnier Biodermy, a obe sú podľa mňa lepšie ako L´Oreal Sublime Soft (cena sa pohybuje okolo 5 - 7 €).

Celkové hodnotenie: 3 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára