Menu

nedeľa 19. októbra 2014

Dermacol *riasenka* 1000 Lashes Volume Build Up Mascara

Veľké farebné balenie, množstvo očí a výrazná ružová - to sú poznávacie znamenia maskary od značky Dermacol s názvom 1000 Lashes Volume Build Up Mascara. Aká je táto maskara a aké mihalnice dokáže vyčarovať? O tom, a aj o mnohých ďalších veciach, sa dočítate v tomto príspevku. 


Dermacol 1000 Lashes Volume Build Up Mascara je riasenka na predĺženie a zhustenie rias. Obsahuje olej z hroznových jadierok a sladkých mandlí, ktoré vyživujú a chránia riasy. Na podporu regenerácie a obnovy rias sú tu pridané aj kmeňové bunky z jabĺk. Riasenka má dodať riasam plnosť a extra hustotu. Textúra je jemná a krémová, vďaka čomu je možné viacnásobné vrstvenie riasenky bez hrudiek a zlepenia. Krém dobre drží na riasach a neopadáva. V riasenke sú prítomné aj jemné nylónové vlákna, ktoré vyplnia medzery v riasach a zhustia aj najjemnejšie a najkratšie riasy. Kefka dokáže rozčesať riasy a celé ich obaliť čiernym krémom. Balenie je 12 ml.

Prvá vec, čo si na tejto riasenke všimnete, je balenie. To je milé, farebné a veselé. Oválna tuba sa dobre skladuje a tiež sa dobre drží v ruke.

Druhá vec sú nylónové vlákna v kréme. Vlákna sú tenké a majú v priemere okolo 2 - 3 mm. V riasenke je ich pomerne veľa a majú za úlohu predĺžiť riasy. Vlákna sa nalepia na mihalnice a väčšina z nich tam ostane celý deň. Občas sa mi však stane, že nejaké vlákno odpadne a ostane na líci. Preto si túto maskaru treba počas dňa skontrolovať v zrkadle. Ďalšia vec je, že vlákna sa prilepia na mihalnice, ale nie vždy rovno. Občas strčia nesprávnym smerom a potom to musíte rukou upraviť.


Aplikátor je pri tejto riasenke tradičný. Štetinky sú umelé a je ich na aplikátore veľa. Dobre sa s nimi prečesávajú riasy a tiež má dobrú veľkosť. Dokážete s ním zachytiť všetky riasy a pohodlne sa s ním maľujú aj spodné mihalnice.

Táto riasenka dodá vašim mihalniciam predovšetkým dĺžku. Objem je pre mňa minimálny. Riasy sú však vďaka nylónovým vláknam krásne predĺžené. Ak hľadáte len predlžujúcu maskaru, táto môže byť pre vás to pravé. Viac vrstiev sa nanáša veľmi ľahko, ale približne tretia vrstva začne riasy zlepovať dokopy. 

Vďaka všetkým olejom obsiahnutých v tomto produkte, sa maskara ľahko aplikuje aj odličuje. Olejová báza ľahko priľne na riasy a krém je viac vlhký, ako iné maskary, ktoré mám. Avšak, čo sa týka nejakých ošetrujúcich kvalít tejto riasenky, tie som si nevšimla. Mám pocit, že moje mihalnice sú stále v rovnakej kondícii.

Celkový záver je ten, že toto je predlžujúca maskara s umelými vláknami. Mne nedodá veľa objemu, ale úžasne predĺži riasy. Aplikátor je dobrý a riasenka vydrží na očiach celý deň, až na jedno vlákno, ktoré občas odpadne. Ja túto maskaru rada používam, keď chcem dlhé riasy. Ak chcem objem, vyberiem si radšej inú riasenku.

Kozmetiku značky Dermacol si môžete kúpiť v drogériách alebo online. 1000 Lashes Volume Build Up Mascara stojí okolo 8 - 10 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Ak chcete byť informované o nových hodnoteniach, lajknite si hodnotenia-kozmetiky na FB

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára