Menu

streda 1. októbra 2014

Balea *suchý šampón* Trend It Up

Suchý šampón je vynikajúci pomocník - vďaka nemu si nemusíte umývať vlasy každý deň a napriek tomu budú stále vyzerať čisté a upravené. V tomto príspevku si zhodnotíme suchý šampón od značky Balea s názvom Trend It Up


Použitie suchého šampóna je veľmi jednoduché. Nádobou najprv poriadne zatrasiete a potom nastriekate jednotlivé pramene, ktoré potrebujú osvieženie. Produkt necháte niekoľko sekúnd pôsobiť a potom rukami, uterákom alebo aj fénom odstránite zvyšky z vlasov. 

Balea Trend It Up je suchý šampón, ktorý má bielu farbu. Po jeho nastriekaní budú vaše vlasy biele a je teda veľmi podstatné, aby ste si všetky zvyšky odstránili z vlasov, inak budete mať biele korienky. Našťastie s týmto suchým šampónom to ide veľmi ľahko a mne to trvá približne minútu, kým sú moje vlasy opäť čisté a celé hnedé. 

Hoci to možno vyznie veľmi paradoxne, tento suchý šampón od Balea mám aj nemám rada. Jeho zelenú, klasickú, verziu naozaj nemusím. Má veľmi silnú  a pre mňa nepríjemnú vôňu, z ktorej sa vždy rozkašlem. Na druhej strane ich limitovaná edícia s vôňou jahôd je úžasná. Tá krásne vonia a cítiť ju aj vo vlasoch počas dňa. 


Napriek tomu, že obe verzie fungujú rovnako pri odmasťovaní vlasov, ich vôňa je pre mňa veľmi významným rozdielom. A práve preto si zelenú verziu už vôbec nekupujem a asi sa musím zásobiť jahodovou verziou, pretože iba tú používam a je limitovaná.

Balea suchý šampón Trend It Up si môžete kúpiť v DM drogérii a jeho cena je okolo 3 - 4 €. 

Celkové hodnotenie (zelený): 2 z 5.
Celkové hodnotenie (jahodový): 4 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára