Menu

streda 15. októbra 2014

Alverde - Clear Peelingmaske Heilerde - pleťová maska

Moje najobľúbenejšie pleťové masky sú tie, ktoré skutočne pôsobia a na pleti ich takmer nevidíte. Vďaka tomu ich môžete použiť úplne hocikedy a hýčkať svoju pleť pravidelne. Jednou z takých masiek je aj Alverde Clear Peelingmaske Heilerde


Alverde Clear Peelingmaske Heilerde je pílingová pleťová maska s liečivým bahnom a extraktom z ploštičníka strapcovitého pre problematickú pleť. S touto maskou bojujete proti vyrážkam, upchatým pórom a iným nečistotám pleti. Maska má antibakteriálne účinky a obsahuje aj pílingové zrniečka z marhuľových kôstok, ktoré odstraňujú odumreté kožné bunky. Účinné látky podporujú prirodzený ochranný plášť pleti a zanechávajú pokožku zamatovo jemnú. 

Konzistencia tejto masky je ľahká a vďaka béžovej farbe nie je na tvári vôbec nápadná. Tenkú vrstvu tejto masky na pleti vôbec neuvidíte. Maska má príjemnú vôňu a pri jej zmývaní si zároveň urobíte píling. Počas pôsobenia sa maska čiastočne vpije do pokožky, čiastočne zaschne. 


Túto masku som si kúpila už viac krát a toto určite nebude moje posledné balenie. Pre mňa maska krásne funguje. Upokojí pleť, zjemní póry a vyrážky sa vďaka jej pôsobeniu rýchlejšie zahoja. Celkovo je pleť zdravšia a menej problematická. Tenkú vrstvu si aplikujem viac krát do týždňa, raz - dva krát aj hrubšiu vrstvu, nechám 10 minút pôsobiť a potom jemnými krúživými pohybmi masku zmyjem. Ak chcem aj píling, masírujem si s mokrými rukami pleť. Pílingové zrniečka sú tu malé, ale účinné. Masku si môžete kúpiť v drogérii. V tejto línii nájdete ešte aj napríklad sérum na pleť s rovnakými účinnými látkami. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára