Menu

nedeľa 26. októbra 2014

Le Chaton - Pleťový balzam s vôňou

Le Chaton je značka kozmetiky, ktorá zaručuje maximálne upokojenie pleti a minimálne alergické reakcie. Táto značka sa špecializuje na starostlivosť proti starnutiu pleti a bojuje proti účinkom voľných radikálov. Pre zrelú pleť má vytvorené dve línie: Argenté a Doré. Le Chaton vytvorila ešte jednu líniu svojich produktov a tá má názov Sensibilité. Je určená pre citlivú pleť všetkých vekových kategórií, a práve z tejto línie si v tomto príspevku zhodnotíme Pleťový balzam s vôňou


Le Chaton pleťový balzam s vôňou je vhodný na každodenné ošetrenie pier, očí a iných veľmi vysušených miest na pleti. Používať ho môžete aj na telo a hodí sa aj do extrémnych klimatických podmienok. Bez problémov ho môžu používať všetci - dámy, páni aj deti. 

Tento pleťový balzam sa predáva v 4 gramovom balení v malej šrubovacej nádobke. Samotný produkt je priesvitný balzam s jemnou vôňou čokolády. Balenie je malé a praktické, ale balzam musíte z balenia vyberať prstami. 


Účinné látky v tomto pleťovom balzame sú bambucké maslo, kakaové maslo, extrakt z kadidlovníka a derivát vitamínu E. Bambucké maslo sa získava z orechov afrického stromu a má ochranné účinky na citlivú pleť, tiež sa stará o jej upokojenie a zvlhčenie. Kakaové maslo sa získava z kakaových bôbov a má vynikajúce hydratačné účinky. Pomáha v boji s popraskanou kožou a zlepšuje jej elasticitu. Extrakt z kadidlovníka má protizápalové účinky a zmierňuje začervenanie pleti. Vitamín E je dobre známy ako antioxidant a látka bojujúca proti známkam starnutia pleti. 

Le Chaton pleťový balzam má jemnú konzistenciu, ktorá sa veľmi dobre nanáša a rozotiera. Keďže je to ochranný balzam, časť sa vpije a časť ostane na pokožke. Zanechá po sebe jemný a zdravý lesk, ktorý vysušené miesta oživí. 


Tento balzam má naozaj všestranné využitie. Môžete ho využiť ako balzam na pery, očný krém, starostlivosť o nechty alebo ako hydratáciu pre lakte, kolená či päty. Vďaka jemnému lesklému finišu ho môžete použiť aj ako zvýrazňovač lícnych kostí či nosa a dodať si mladistvejší vzhľad. 

Kakaový pleťový balzam sa veľmi podobá na Hojivý zázrak od Oriflame. Rozdiel je možno len vo vôni a v lepšom balení tohto kelímka. Inak sú si tieto balzamy veľmi podobné. Hodnotenie Hojivé ho balzamu si môžete prečítať TU

Ja som tento balzam využila všetkými možnými spôsobmi a musím povedať, že ma nesklamal. Produkt je naozaj hydratačný, čo je aj jeho hlavná úloha. Zároveň je dostatočne jemný, aby ním citlivá pleť netrpela a navyše má krásnu a plnú čokoládovú vôňu. Tá je však jemná a nenásilná, preto môže balzam používať naozaj každý. Hoci má balenie len 4 gramy, určite vydrží dosť dlho. Ja balzam používam už asi mesiac a má v sebe len malú priehlbinku. Aj s málom produktu si dobre vystačíte.

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Kozmetiku značky Le Chaton si môžete kúpiť online. Pleťový balzam s vôňou si môžete kúpiť sa cenu okolo 2 - 3 € (kúpiť tu).

Ako prvý výrobok som z tejto značky vyskúšala pleťovú očnú masku Mladé oči, a tou som tiež bola nadšená. Dostavil sa okamžitý výsledok a preto som si ju niekoľkokrát znova kúpila. Hodnotenie očnej masky TU

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára