Menu

sobota 18. októbra 2014

Elisabeth Arden - Eight Hour Cream - telový krém

Línia Eight Hour Cream od značky Elisabeth Arden je známa po celom svete a niekoľko z jej krémov som už na tomto blogu hodnotila. Najznámejší je Skin Protectant - klasika, ktorú môžete použiť na celé telo, tvár či pery. Písala som tu aj o opaľovacom kréme s SPF 50, ktorý v sebe spája výhody hydratácie a ochrany proti slnečným lúčom. Ak chcete niečo ľahšie a vhodnejšie na každodennú aplikáciu, pre vás je tu denný hydratačný krém SPF 15. Značka Elisabeth Arden neobišla ani starostlivosť o ruky a vo svojich radoch ukrýva aj krém na ruky s intenzívnou hydratáciou. 

V tomto príspevku si povieme niečo viac o telovom kréme z tejto línie s názvom Intensive Moisturizing Body Treatment.


Idea za týmto telovým krémom je taká, že vaše telo si zaslúži rovnakú pozornosť a starostlivosť ako vaša tvár. Preto boli účinné látky v pleťových krémoch línie Eight Hour Cream pretvorené aj do telového krému, ktorý intenzívne hydratuje pokožku tela, aby zvrátil vysušenie a šupinky. Koža ostane hladká, jemná a hydratovaná až po dobu ôsmych hodín. Tento telový krém je špeciálne vhodný na oživenie lakťov, kolien a piet - častí tela, ktoré sú najviac náchylné na vysušenie. Krém je klinicky, dermatologicky a alergicky testovaný. 

Medzi hlavné ingrediencie patrí glycerín, ktorý intenzívne hydratuje pokožku, vďaka svojej vlastnosti pritiahnuť vodu k povrchu kože. Bambucké maslo pomáha nahradzovať niektoré mastné kyseliny, ktoré vysušenej pokožke chýbajú. Vďaka týmto, a aj mnohým iným látkam, ostane pokožka hladká, menej šupinatá a hlboko hydratovaná. Krém môžete používať na pokožku celého tela, tak často ako potrebujete. 

Aj telový krém z línie Eight Hour Cream má typickú vôňu týchto produktov. Ako som spomínala v predošlých článkoch, mne už nevadí, ale treba si na ňu zvyknúť. Najmä v tom prípade, že plánujete telový krém používať na celé telo. Vôňa týchto produktov totiž niekoľko hodín bude s vami žiť, a preto je dôležité, aby sa vám páčila. 


Ako môžete vidieť na obrázku, konzistecia tohto telového krému je poriadne tuhá a hustá. Po vytlačení z tuby si telový krém udrží tvar, ale je veľmi jednoduché ho rozotrieť. Neostávajú po ňom nerozotrené zvyšky a aj vstrebávanie je veľmi rýchle. Vzhľadom na jeho tuhú konzistenciu je to prekvapujúce, ale už približne po minúte bude telový krém vstrebaný. Krém nezanecháva na pokožke mastný film, ale tá ostane mierne krémová a dostane jemný lesk. 

Úroveň hydratácie je pri tomto telovom kréme skutočne vysoká. Pocit úplnej hydratácie vás bude sprevádzať celý deň. Preto ak máte veľmi vysušenú pokožku na tele, tento krém je určený pre vás. 

Ja osobne mám normálnu pokožku a tento krém nepoužívam na celé telo, ale len na vybrané časti, a to lakte a päty. Práve tam u mňa najlepšie účinkuje a tieto miesta sú jemné a hladké, žiadne vysušené škvrny. Vďaka vysokej hydratácii a rýchlemu vstrebaniu je to ideálna kombinácia na problematické miesta. 

Kozmetiku značky Elisabeth Arden si môžete kúpiť v parfumériách alebo online. Intensive Moistirizing Body Treatment si môžete v závislosti od veľkosti balenia kúpiť sa cenu okolo 20 € (kúpiť tu).

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára