Menu

piatok 10. októbra 2014

Missha - Oil Control Paper - papieriky na zmatnenie pleti

Mastná pleť má - tak ako všetko na svete - svoje výhody aj nevýhody. K výhodám patrí napríklad menej vrások a pomalšie starnutie pleti, k nevýhodám zase patrí zvýšená starostlivosť počas celého dňa. Mastná pleť nevyzerá počas dňa lákavo a je niekoľko spôsobov na jej zmatnenie. 

K najčastejším patrí aplikácia ďalšej vrstvy púdru, ale toto funguje asi len prvý krát, pri viacerých aplikáciách sa tvár premení na masku a bude na nej priveľa mejkapu. Ďalšou možnosťou je odstránenie mazu obyčajnou vreckovkou, ale tu je zase nebezpečenstvo, že si s tou vreckovkou odstránite aj časť mejkapu. Existuje ešte aj ďalšia možnosť a tou sú papieriky na zmatnenie pleti, a presne o nich, od značky Missha si povieme v tomto príspevku. 


Missha Oil Control Paper papieriky na zmatnenie pleti sa predávajú v malom papierovom 100 kusovom balení. Papieriky sú eco-friendly a sú veľmi jemné. 

Podstata papierikov na zmatnenie: Samotný papierik sa podobá papieru na pečenie. Je jemný, tenký a veľmi savý. Stačí ho vytiahnuť z krabičky a jemne priložiť na mastné časti pleti. Chvíľku podržte papierik na pleti a ten do seba vpije všetok maz a zanechá pleť matnú. Papierik so seba nasaje len maz, neporuší mejkap a jeden papierik môžete použiť na viaceré miesta na pleti. Prípadne ho môžete aj roztrhnúť a použiť dve časti na rôzne miesta na tvári. Ak je už celý papierik nasatý, musíte ho vyhodiť, nie je na viac použití. 

Balenie: Tieto papieriky na zmatnenie majú veľmi pekné balenie. Kombinácia ružovej, bielej a sivej je hravá a jemná. Balenie sa otvára a vnútri nájdete papieriky zložené na seba ako vreckovky v krabici. Takéto balenie sa ľahko zmestí do každej kabelky, je tenké a dobre sa zatvára. 


Samotné papieriky od značky Missha sú veľmi dobré. Sú jemné, nezanechajú na pleti žiadne zvyšky a dokonale zmatnia pleť. Paperik sa dokáže úplne prisať na pleť a pri tom neporušiť mejkap. Po jeho použití je pleť matná a mejkap vyzerá celistvo. V balení dostanete 100 kusov a teda vám jedno balenie vydrží dosť dlho. V závislosti na tom, ako veľmi je vaša pleť mastná, môžete použiť jeden alebo aj viac papierikov počas dňa. Mne zvyčajne stačí použiť jeden niekedy okolo obeda a zvyšok popoludnia mám matnú pleť. Na mojej pleti ich efekt vydrží niekoľko hodín, ale veľmi to závisí od toho, akú mastnú pleť máte vy. Ak je vaša pleť suchá alebo normálna, papieriky pravdepodobne potrebovať nebudete. Na mierne mastnú pleť vám určite stačí použiť púder, ktorý ju udrží pod kontrolou celý deň. 

Výhodou týhto papierika je aj to, že jeho použitie je najjednoduchší spôsob, ako zmatniť pleť. Vytiahnete ho z krabičky, priložíte ho na pleť a je to - pleť je matná. Nemusíte so sebou nosiť púder, labutienku či štetec. Nepotrebujete k nim ani zrkadlo a použiť ich môžete hocikde a hocikedy. Navyše, zaberie vám to asi 5 sekúnd. 


Po použití je papierik svetlejší na miestach, kde sa vpil maz. Tmavšie miesta ešte môžete priložiť na pleť a keď je celý papierik nasatý, musíte ho vyhodiť. Inak len polovične použitý papierik nie je možné vrátiť naspäť do krabičky, preto je najlepšie využiť ho celý na jedno použitie. 

Papieriky na zmatnenie pleti môžete nájsť vo viacerých kozmetických značkách, ale tieto od značky Missha sú veľmi dobré. Naozaj fungujú a majú pekné balenie. 

Kozmetiku značky Missha si môžete kúpiť online. Oil Control Paper papieriky na zmatnenie pleti si môžete kúpiť za cenu okolo 3 - 4 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára