Menu

utorok 30. septembra 2014

Essence - Kontúrovacia ceruzka na pery

Ceruzky na pery boli väčšinou produkty, ktoré som v drogérii prehliadala. Nedávno som sa však rozhodla, že im dám šancu a začala som pri značke Essence. Musím povedať, že lepšie som si asi vybrať nemohla, pretože dve kontúrky, ktoré mám, ma úplne dostali. Ak sú aj ostatné ceruzky na pery podobné týmto, mala som s nimi začať experimentovať už oveľa skôr. 


Essence kontúrovacie ceruzky na pery majú klasickú formu ceruzky, ktorú musíte zastrúhať. Majú byť dlhotrvajúce, krémové a jemné. Nájsť ich môžete momentálne v 9 odtieňoch a ja mám dva z nich: 11 In the nude a 12 Wish me a rose. Balenie má 1 gram a jedna ceruzka stojí okolo 1,20 €. 


Tieto ceruzky spĺňajú všetko, čo o sebe tvrdia. Sú veľmi krémové a jemné. Vôbec neťahajú pery pri aplikácii. Ceruzky sú tiež skvele pigmentované a farbu obalu uvidíte aj na perách. Výdrž je tu priemerná, dobre vydržia na perách, ale pri jedení alebo pití sa zotrú. Ceruzky majú matný finiš. Môžete ich použiť samostatne, pod rúž alebo pod lesk a týmto sa vám otvoria nové možnosti farebných pier.


Odtieň 11 In the nude je telovo - hnedá farba  a odtieň 12 Wish me a rose je staroružová. Oba odtiene majú pigmentáciu ako normálny rúž a nevysúšajú pery. 

Ja som so svojim nákupom veľmi spokojná a tieto ceruzky vám môžem len odporúčať. Svoju skromnú zbierku určite rozšírim o ďalšie odtiene. Nízka cena a výborná kvalita - takúto kombináciu nájdete v kontúrkach od Essence. 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenie ceruzky na pery: Rimmel 1000 Kisses

1 komentár:

  1. Túto recenziu som si čítala už dávnejšie, dosť mi pomohla. Dnes som urobila práve na tieto konturky recenziu na môj blog, tak ak chceš sa pozri. :)
    adelle09.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť