Menu

štvrtok 20. novembra 2014

Lip Smacker *pomarančová Fanta* sada produktov na pery

Lip Smacker je značka balzamov a leskov na pery, ktoré sa vyznačujú veselými a zábavnými príchuťami. V ich ponuke nájdete okrem príchute pomarančovej Fanty, ktorú si budeme hodnotiť v tomto príspevku, aj mnoho iných. Môžete si vybrať napríklad z príchute Coca - Cola, jahodová Fanta, hroznová Fanta, Sprite, Dr. Pepper, Skittles a mnoho iných limitovaných edícií. 

V tomto príspevku si zhodnotíme sadu produktov na pery od značky Lip Smacker. Sada obsahuje balzam na perylesk na pery a roll-on na pery. Každý z týchto produktov sa dá kúpiť aj samostatne.


Balzam na pery v tejto sade má veľkosť 4 gramy. Balenie má tradičné, samotný produkt si vytočíte zospodu. Balzam má jemnú oranžovú farbu, ale na perách ju neuvidíte. Finiš tohto balzamu je mierne lesklý, nie je až taký výrazný ako lesk na pery, ale tento balzam lepšie odráža svetlo ako obyčajný balzam. Konzistencia tohto balzamu je jemná a príjemná. Dobre sa kĺže po perách a aplikácia je rovnomerná. Stupeň hydratácie je stredný. Ak máte veľmi vysušené pery, tak tento balzam vám nepomôže. Ak máte normálne pery, balzam vám bude stačiť. Výdrž na perách je priemerná, akú nájdete takmer u všetkých balzamov. No a nakoniec príchuť, v balzame budete pomarančovú príchuť cítiť najviac zo všetkých výrobkov v tejto sade. Balzam aj mierne vonia a keď si oblížete pery, príjemne vás prekvapí sladká príchuť. 


Lesk na pery v tejto sade nájdete v objeme 2,8 ml. Lesk má približne polovičnú veľkosť ako bežný lesk. Nájdete tu špongiovitý, šikmo zastrihnutý aplikátor, s ktorým sa dobre pracuje. Konzistencia tohto lesku je mierne hydratačná a lesk vôbec nezlepuje pery dokopy. Lesk je viac tekutý ako iné a ľahko sa rozotiera po perách. Kvôli tekutejšej konzistencii však lesk nevydrží dlho na perách a preto ho treba častejšie reaplikovať. Lesk je úplne priesvitný, preto ho môžete aplikovať na hocijaký farebný rúž a pridať tak perám veľkosť. Čo sa týka príchute, trochu ju tu ucítite, ale nie je až taká výrazná. Ja po tomto lesku často siaham počas bežného dňa. Perám dodá lesk a príjemne sa nosí. To, že si ho musíte reaplikovať mi príliš nevadí. Tým, že lesk je bezfarebný nepotrebujete k jeho aplikácii ani zrkadlo a jemná príchuť je milé plus. 


Roll-on na pery sa tu nachádza vo veľkosti 5,2 ml. Tento produkt má balenie typické pre roll-on, teda má malú kovovú guľôčku, cez ktorú si produkt aplikujete na pery. Pred aplikáciou roll-onu treba balením zatriasť. Samotný produkt je ako jemná vodička, ktorá dodá perám lesk. Ten je rovnaký ako u lesku z tejto sady, ale konzistencia je iná. Lesk je trochu tuhší a roll-on je viac vodový. Výdrž je tu najslabšia spomedzi celej sady. Aplikácia je príjemná a guľôčka mierne chladí pery. Ja osobne tu pomarančovú vôňu cítim len mierne. Trochu mi uniká význam tohto roll-on, pretože nemá väčší lesk ani výdrž ako lesk na pery, ani väčšiu hydratáciu a vôňu ako balzam. Je to síce zábavná hračka, ale úprimne, zaobišla by som sa v tejto sade aj bez nej. 


Keď si kúpite túto sadu, svojho obľúbenca si tam určite nájdete. Pre mňa je to lesk na pery, pretože priesvitný lesk sa vždy zíde a tento má navyše príjemnú vôňu a príchuť. Pomarančová Fanta chutí sladko a je to väčšia zábava ako iné lesky s príchuťami, ktoré neviete identifikovať. Balzam sa tiež zíde, ale ten sa zíde vždy. U mňa skončil tento balzam v jednej z mojich kabeliek a v prípade potreby tak bude vždy poruke. Roll-on je pre mňa niečo na pobavenie. Má príjemnú aplikáciu a dodá perám lesk, ale nevyužívam ho príliš často. Ak chcete skúsiť niečo nové a lákajú vás zaujímavé príchute, táto sada vás pobaví a produkty určite využijete. Na druhej strane nečakajte nič výnimočné. 

Kozmetiku značky Lip Smacker si môžete kúpiť online. Kozmetická sada na pery s príchuťou pomarančová Fanta stojí okolo 5 €. 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára