Menu

nedeľa 2. novembra 2014

theBalm *NUDE´tude* paleta očných tieňov

Moja prvá skúsenosť s kozmetikou značky theBalm bola veľmi dobrá. Vyskúšala som lícenku s názvom Instain Blush a keďže to je pigmentovaná a dlhotrvajúca lícenka, hneď sa mi zapáčila. Preto som sa rozhodla, že v objavovaní tejto značky budem pokračovať a kúpila som si paletu očných tieňov s názvom NUDE´tude - 12 tieňov v zemitých farbách.


1, Balenie: Táto paletka má pevné kartónové balenie s magnetickým uzáverom. Na obale je obrázok luxusnej spálne a vnútri vás čaká šesť žien so strategicky umiestnenými tieňmi :) V hornej časti nájdete veľké zrkadlo a v balení je aj obojstranný štetček na aplikáciu tieňov. Mne sa toto balenie veľmi páči, je vtipné a nápadité, navyše každý odtieň má aj názov. Samotné balenie je tenké a magnetický uzáver dobre drží, takže s paletou sa ľahko cestuje.


2, Pigmentácia: Všetky tiene v tejto palete sú vynikajúco pigmentované. Odtieň, ktorý vidíte v balení, uvidíte aj na očiach. Žiaden odtieň nezaostáva a aj svetlejšie odtiene pekne vyniknú.

3, Finiš: V NUDE´tude palete nájdete mix matných, zamatových a trblietavých tieňov. Matné tiene sú Stubborn, Sultry, Sexy, Serious a Sleek. Hodvábny finiš na očiach vyčarujú odtiene Sassy, Snoby, Stand-offish, Selfish a Seductive. Trblietavé tiene sú Sophisticated a Silly

4, Konzistencia: Všetky tiene sú púdrové a pri všetkých treba najprv štetec oklepať a až potom aplikovať na oči, aby vám tiene nespadli na tvár. 


5, Výdrž: Táto paleta má priemernú výdrž, nie sú to dlhotrvajúce tiene, preto lepšie vydržia na poklade alebo na krémovom tieni na oči. 

6, Výber: NUDE´tude je paleta v zemitých odtieňoch. Prevažne sú tu hnedé tiene, tých tu nájdete šesť a sú vo všetkých finišoch od svetlej až po veľmi tmavú. Okrem hnedej je tu aj jeden zvýrazňovač, jedna zlatá farba, dve ružové, bordová a čierna. 


Odtieň Sassy je zvýrazňovač, ktorý si aplikujem pod obočie a do vnútorného kútika oka. Snobby a Stand-offish vyzerajú výborne aplikovaná na celé viečko. Odtieň Stubborn veľmi nevyužívam, je to svetlo ružová matná farba, ktorá splynie s pokožkou. Sultry je skvelá farba do záhybu oka, ale aj na kontúrovanie tváre či nosa. Selfish je klasická hnedá, s ktorou nič nepokazíte.


Druhú polovicu palety tvoria tmavé odtiene. Sophisticated a Silly sú tmavo hnedé farby s trblietkami, rozdiel medzi nimi je ten, že Silly má bordové trblietky. Seductive je teplá hnedá farba, ktorá sa hodí na celé viečko, pre tmavší look. Sexy je nádherný odtieň bordovej. Ja zbožňujem takéto odtiene najmä na jeseň a preto po tomto odtieni siaham dosť často. Serious a Sleek sú tmavé tiene, ktoré dobre poslúžia ako rozmazaná linka.

Mne sa táto paleta veľmi páči a často ju využívam. Tiene sú všetky pigmentované a ľahko sa rozotierajú. Výdrži treba trochu pomôcť, ale to je klasika pri púdrových tieňoch. Balenie tejto palety je zábavné a hlavne úplne iné ako všetky ostatné. 

Kozmetiku značky theBalm si môžete kúpiť online. NUDE´tude paleta očných tieňov stojí okolo 26 - 30 € (kúpiť tu). 

Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Ďalšie hodnotenie neutrálnych paliet na oči: Naras Saturn 12Elisabeth Arden Day EssentialCatrice Absolute Nudee.l.f. 144 Neutral Palette

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára