Menu

sobota 29. novembra 2014

Makeup Revolution - paleta 32 neutrálnych očných tieňov *Flawless*

Paleta očných tieňov v neutrálnych farbách sa hodí na každú príležitosť. Takéto palety nájdete v rôznych veľkostiach a cenových reláciách. Prečítať si môžete hodnotenia niekoľkých paliet neutrálnych očných tieňov, napríklad: Naras Saturn 12Elisabeth Arden Day EssentialCatrice Absolute Nudee.l.f. 144 neutral paletteThe Balm Nude´tude

Jednu z takýchto paliet má aj značka Makeup Revolution. Ich paleta má názov Flawless a v lesklom čiernom obale nájdete 32 očných tieňov v zemitých farbách, od matného až po trblietavý finiš.


Makeup Revolution je londýnska značka kozmetiky, ktorá vznikla v marci tohto roku. Vo svojej ponuke má zatiaľ okolo 300 produktov a jedným z nich je aj paleta očných tieňov s názvom Flawless

Flawless paleta očných tieňov obsahuje 32 tieňov a nájdete tu mix matných a trblietavých odtieňov. Čo sa týka farieb, táto paleta vám ponúka na výber odtiene béžovej, hnedej, ružovej, zlatej, bordovej, sivej, modrej, zelenej a čiernej. Prevládajú tu trblietavé tiene, matných odtieňov je tu sedem. Okrem toho sa v balení nachádza veľké zrkadlo, ktoré zaberá celú hornú polovicu balenia, plus na ochranu zrkadla je tu pribalený aj plast, ktorý má na sebe vytlačené názvy tieňov. 

Balenie tejto palety je celé čierne a lesklé. Na pohľad je pekné, ale veľmi ľahko sa zašpiní. Veľkým plus je pre mňa zrkadlo, ktoré je pri maľovaní užitočné a vidíte v ňom takmer celú tvár. Jednotlivé tiene sú okrúhle a majú slušnú veľkosť. Dobre sa tam zmestí akýkoľvek štetec. Plastový obdĺžnik s názvami tieňov je užitočný a chráni zrkadlo pred zašpinením. Jednotlivé tiene majú celkom pekné mená, ale nejako si to pri používaní palety nevšímam. 


Konzistencia sa tu líši od tieňa ku tieňu. Matné tiene sú skvelé, vôbec neopadávajú a dobre sa rozotierajú. Niektoré tiene majú maličké trblietky a tieto tiene sú tiež dobré a jemné. Trblietky z nich neopadávajú. Potom sú tu tiene, ktoré majú takú zvláštnu konzistenciu. Ako keby neboli úplne napresované a tieto tiene pri aplikácii mierne opadávajú. Takýchto tieňov je tu asi päť. Majú vysoký lesk na očiach, ale pri ich aplikácii treba byť opatrný. 

Farebná selekcia je tu naozaj krásna. Žiadna z farieb sa neopakuje a každá vyzerá na očiach inak. Najviac ju tu hnedých odtieňov a nájdete tu všetko od matnej svetlo hnedej až po tmavú trblietavú hnedú. Potom je tu niekoľko ružových odtieňov, dve bordové, jedna modrá a jedna zelená. Vybrať si tiež môžete zo zlatej či striebornej. Samozrejme je tu zastúpená aj čierna - s trblietkami, aj bez. Na výber je tu tiež niekoľko zvýrazňovačov, teda svetlých tieňov, ktoré zvýraznia vnútorný kútik oka alebo obočie. 


Pigmentácia je tu skvelá. Hoci nie každý tieň sa jednoducho aplikuje, každý má dobrú pigmentáciu a farbu, ktorú vidíte v balení, uvidíte aj na očiach. Výdrž na očiach je priemerná a určite potrebujete aj podklad pod očné tiene, aby mejkap vydržal celý deň.

Mne sa táto paleta veľmi páči. Jediný problém, ktorý s ňou mám, je ten, že keď si ju otvorím, neviem si vybrať, ktorý tieň mám použiť. Všetky vyzerajú pekne a chcem ich mať na očiach všetky. Po Flawless palete siaham dosť často vďaka veľkému výberu farieb, a mixu matného a trblietavého finišu. Keby sa tam vyskytla aj nejaká fialová, žiadnu inú paletu by som snáď ani nepotrebovala. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Kozmetiku značky Makeup Revolution si môžete kúpiť online. Flawless paleta očných tieňov stojí okolo 13 €. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára