Menu

sobota 15. novembra 2014

Matrix - Biolage Exquisite Oil - olej na vlasy

Oleje na vlasy sa využívajú už od nepamäti. Dodajú vlasom lesk, výživu a silu. V tomto príspevku si zhodnotíme moringový olej na vlasy od značky Matrix s názvom Biolage Exquisite Oil.


Matrix Biolage Exquisite Oil je olej na vlasy určený pre všetky typy vlasov. Má všestranné využitie, preto si každý typ vlasov môže zvoliť to, ktoré mu najviac vyhovuje. Hlavnou zložkou tohto produktu je moringový olej. Tento olej je obľúbený prostriedok pre ochranu zdravia a sily vlasov a vlasovej pokožky. Moringový olej pomôže suchým vlasom, bez vlhkosti a vitality. Súčasne pôsobí proti tvorbe lupín a proti svrbeniu hlavy. Olej tiež dokáže dodať vlasom lesk, hĺbkovú výživu, ochranu pred teplom a zjednoduší ich úpravu. 

Biolage Exquisite Oil sa predáva v 92 ml balení s pumpičkou pre jednoduchšiu aplikáciu a dávkovanie. Mne toto balenie veľmi vyhovuje, určite viac ako oleje, ktoré dávkovač nemajú. Pri tomto produkte si ľahšie odsledujete množstvo produktu a predídete tým mrhaním.


Možnosti použitia tohto oleja:

1, Aplikujte si pár kvapiek pred umývaním vlasov, aby ste ich poriadne vyživili. Vlasy si potom umyte šampónom a dosiahnete hebkosť a jemnosť.

2, Pridajte pár kvapiek k vášmu kondicionéru. Takto zvýšite jeho účinnosť a vlasy budú extra vyživené.

3, Olej si aplikujte priamo na suché vlasy. Odstránite tým krepovatosť, statickú elektrinu, vyživíte ich a vlasy dostanú nový lesk.

4, Tento olej môžete použiť ako ceznočnú masku na vlasy. Väčšie množstvo si aplikujte po celej dĺžke vlasov, zviažte ich do drdola a ráno si vlasy umyte. Hebkosť vlasov je garantovaná a vlasy sú ako znovuzrodené.

5, Aplikácia na mokré vlasy vám zabezpečí ľahké rozčesávanie. 

6, Olej môžete do vlasov aplikovať každý deň, aby ste ich chránili pred škodlivými vonkajšími vplyvmi.


Biolage Exquisite Oil obsahuje okrem moringového oleja aj makadamiový olej a arganový olej. Spolu vytvárajú ľahkú konzistenciu. Tento olej nie je veľmi hustý, a veľmi ľahko sa roztečie všade naokolo. Olej veľmi príjemne vonia, ale má v sebe pridaný umelý parfum. Vôňa ostane vo vlasoch, niekoľko hodín po aplikovaní a počas dňa ju budete cítiť. 

Ak chcete olej používať na suché vlasy stačí vám jedna pumpička. Ak si olej aplikujete ako ceznočnú masku, môžete pokojne použiť niekoľko pumpičiek. Počas noci sa všetko vstrebe do vlasov a olej nezanechá žiadne olejové škvrny na vankúši. Toto je moje najobľúbenejšie použitie Biolage Exquisite oleja. Výsledkom sú úžasne hebké a jemné vlasy. 

Ak máte suché vlasy, tie si tento olej určite obľúbia. Ak máte normálne až mastné vlasy, bude tento olej na každodenné použitie asi priťažký. Pri tomto type vlasov je najvýhodnejšie používať olej ako sérum len občas na extra výživu. Suché vlasy môžu olej pokojne používať každý deň na dodanie lesku. 

Podľa mňa je tento olej veľmi dobrý a výsledky sú s ním viditeľné. Vlasy sú naozaj vyživené a dostanú hebkosť a lesk. Ak teda niečo z toho vašim vlasom chýba, tento olej vám môžem odporúčať. Osobne však musím povedať, že môjmu typu vlasov viac vyhovuje Orofluido olej na vlasy, ktorý je menej mastný. 

Vlasovú kozmetiku značky Matrix si môžete kúpiť v kaderníctvach alebo online. Biolage Exquisite Oil olej na vlasy stojí okolo 7 - 10 €.

Celkové hodnotenie: 4,5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára