Menu

pondelok 24. novembra 2014

Tip na jesenné líčenie *pleť, oči, pery, nechty*

Tmavšie farby, najmä bordová a fialová, hydratované pery a mejkap, ktorý zakryje všetko. To je jesenné líčenie, ktoré sa mi najviac páči. V tomto príspevku nájdete zoznam produktov, s ktorými dosiahnete krásne jesenné líčenie.


Pleť: Momentálne moja pleť potrebuje vysoké krytie a matný finiš. Všetko to nájdete v mejkape od značky Rimmel s názvom Stay Matte. Mejkap má hustejšiu, penovú konzistenciu a výborné krytie. Tento mejkap je skvelý pre mastnú pleť. Mnoho krát už ani netreba púder či korektor. Lícenku však treba vždy a plnšie tóny hnedej a ružovej nájdete v paletke od značky e.l.f. v odtieni St. Lucia (hodnotenie tu)

Oči: Očný mejkap, ktorý vydrží vlhké daždivé dni poskladáte z dlhotrvajúcich a vodeodolných produktov. Najprv si nanesiete krémový očný tieň Color Tattoo od značky Maybelline v odtieni Endless Purple (hodnotenie tu). Potom si aplikujete púdrové tiene z paletky od značky NYC 943 Smokey Greens a look zakončíte vodeodolnou maskarou L´Oreal Volume Million Lashes (hodnotenie tu)

Pery: Hydratované pery s príjemnou príchuťou vám dodajú kelímky Hojivého zázraku od značky Oriflame, napríklad v príchuti ríbezle (hodnotenie tu). 

Nechty: Bordové nechty - najlepšia voľba na jeseň. Plná farba a dlhotrvajúci lak nájdete v značke Astor. Lak na nechty s názvom Perfect Stay v odtieni 307 Red My Mood si zamilujete (hodnotenie tu). 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára