Menu

streda 19. novembra 2014

Hnedé jesenné pery - Rimmel Moisture Renew *rúž na pery*

V tomto príspevku si zhodnotíme rúž na pery od značky Rimmel z línie Moisture Renew. Keďže odtieň, ktorý mám je 125 To nude or not to nude? a je to hnedá farba, zároveň vám dám malý tip, ako si túto jeseň vyčarovať hnedé pery ako z 90-tych rokov. 


Rúže od značky Rimmel z línie Moisture Renew sa vyznačujú tým, že okrem farby dodajú perám aj veľmi pohodlné nosenie. Majú konzistenciu, ktorá pripomína balzam na pery a preto hydratujú aj suché pery. Tak si môžete užívať farbu rúžu a pohodlie balzamu. Túto líniu nájdete vo fialovom balení, takže ak hľadáte pohodlné rúže, fialová je tá správna cesta. 

Táto línia sa nosí naozaj veľmi komfortne, ale nepovedala by som, že rúž nahradí funkciu balzamu. Pocit na perách je však veľmi príjemný, cítite jemnú hydratáciu a pohodlie. 

Pigmentácia tohto rúžu je tiež veľmi dobrá a farbu z tuby uvidíte na perách. Výdrž je podľa mňa priemerná, nie je dlhotrvajúci rúž, takže je nutné ho počas dňa znova aplikovať. 


Odtieň 125 To nude or not to nude? je jemná hnedá s perleťovým odleskom. Perám dodá nielen farbu, ale aj mierny lesk. Ak máte radi hnedé pery a chcete ich nosiť ešte výraznejšie, odporúčam vám aplikovať si najprv ceruzku na pery v hnedej farbe. Nedávno som o jednej takej písala, je to tiež Rimmel ceruzka na pery (hodnotenie tu) v odtieni 014 Wild Clover. Kombinácia týchto dvoch vám dodá nielen výraznú hnedú farbu pier, ale aj dlhotrvácnosť ceruzky a pohodlnú hydratáciu tohto rúžu. Kombinácia týchto dvoch sa rovná výrazným perám, ktoré vydržia celý deň.


Celkové hodnotenie rúžu: 4 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára