Menu

pondelok 2. februára 2015

​Rose of Bulgaria *maska na vlasy*

Maska na vlasy od značky Rose of Bulgaria sa predáva v milom ružovo-červenom balení. Vnútri nájdete hustý krém, ktorý má kvetinovú vôňu. Ako táto maska účinkuje na vlasy sa môžete dočítať v tomto príspevku. 



Rose of Bulgaria maska na vlasy má prívlastok vyživujúca. Hodí sa na vlasy s rozštiepenými končekmi, vysušené vlasy, a vlasy poškodené či už chemickými vplyvmi, neopatrným zaobchádzaním alebo slnečným žiarením. 
Účinné látky v tejto maske sú makadamový olej, ružová voda, pšeničný extrakt a D-pantenol. Makadamový olej vyživuje a regeneruje vlasy. Ružová voda pomáha zlepšovať obranné schopnosti vlasov. Pšeničný extrakt a D-pantenol premenia suché vlasy, na vlasy hebké, lesklé a jemné na dotyk. 



Aj z obrázka je jasne vidno, že maska má tuhšiu konzistenciu. Napriek tomu sa ľahko aplikuje aj zmýva z vlasov. Je potrebné naniesť ju na mokré vlasy umyté šampónom a nechať približne 10 - 15 minút pôsobiť. Masku si môžete aplikovať po celej dĺžke vlasov, ja si ju vmasírujem aj ku korienkom. Výsledkom sú vlasy skutočne veľmi hebké na dotyk a majú aj krásny lesk. Pri pravidelnom používaní maska pôsobí na vlasy vyživujúco a vdýchne nový život vysušeným prameňom vlasov. 
Kozmetiku značky Rose of Bulgaria si môžete kúpiť na ruzovakosmetika.cz. Vyživujúca maska na vlasy stojí okolo 6 € (kúpiť tu).
Celkové hodnotenie: 4 z 5.
Ďalšie hodnotenie kozmetiky Rose of Bulgaria: balzam na pery (hodnotenie tu).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára