Menu

sobota 7. marca 2015

Essence maskara *I ♥ Extreme crazy volume mascara*

Essence má vo svojej ponuke veľa riaseniek, ale ja som si už niekoľkokrát vybrala tú istú - I ♥ Extreme crazy volume maskaru

V drogérii ju určite neprehliadnete, pretože má výraznú ružovú tubu. Vnútri sa skrýva veľmi hustý a veľmi čierny krém. Ak nemáte radi husté maskary, táto vás neoslní. Ale na druhej strane, s hustejším krémom vám vyčaruje naozaj obrovský objem
Aplikátor má celkom veľký a trošku ťažšie sa s ním manipuluje, ale dá sa naňho zvyknúť. Malé štetinky dokážu distribuovať veľa krému pre plné riasy. 

Jediným nedostatkom tejto riasenky je fakt, že nie je dlhotrvajúca. Na konci dňa, keď ju mám na očiach viac ako 10 hodín, začne sa otláčať a robiť čierne šmuhy, ktoré si potom musíte zotrieť. 
Essence maskara *I ♥ Extreme crazy volume mascara* stojí okolo 3 - 4 € a ja vám ju odporúčam vyskúšať, ak chcete super čierne a objemné mihalnice. 
Celkové hodnotenie: 4 z 5.

3 komentáre:

  1. Predávajú ju ešte? =) .. Mne teda strašne zlepovaala a už by som ju nechcela ani zadarmo. Od Essence radšej nič nekupovať (okrem matujúcich papierikov a krémov na ruky) ak sa nechcete sklamať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasne, že sa predáva :) Ako som spomínala, je to hustý krém a je možné, že jemnejším mihalniciam sa nebude páčiť. Mojim však vyhovuje :) Matujúce papieriky som od Essence ešte neskúšala, ale mne sa od nich páči viac vecí, napríklad Silky Touch Bluch sú perfektné lícenky a každý deň používam EyeBrow Designer ceruzku na obočie ;)

      Odstrániť
    2. Ja som od nich mala ceruzky na oči a tie sa strašne rozmazávali a nič nevydržali. Lesky majú strašne lepivé, laky nič nevydržia a nechcú schnúť, riasenky otras. Možno som len mala smolu ale ja sa bojím už zbytočne vyhadzovať peniaze do vetra. Radšej si priplatím a viem, že budem spokojná. Ale popravde ma láka rúž od tejto značky bo sú celkom chválené. =)

      Odstrániť