Menu

štvrtok 4. decembra 2014

Neutrogena - Telové mlieko so sezamovým olejom - Deep Moisture Creamy Oil

Telové mlieko, ktoré momentálne používam je od značky Neutrogena a má názov Deep Moisture Creamy Oil. V tomto produkte sa Neutrogena snažila spojiť hydratáciu telového mlieka s jemnosťou oleja. Ako sa jej to podarilo, si môžete prečítať v tomto príspevku. 


Toto telové mlieko je určené pre suchú pokožku, hydratácia preniká do horných 10 vrstiev kože a vydrží 24 hodín už po prvej aplikácii. Mlieko je obohatené o sezamový olej, ktorý zanechá pokožku extra jemnú a  zamatovú na dotyk. Konzistencia telového mlieka nie je vôbec mastná a rýchlo sa vstrebe do pokožky. 


Toto telové mlieko je zaujímavé v tom, že vyzerá ako krém, ale keď si ho začnete rozotierať po pokožke, má olejový pocit. Mlieko je veľmi jemné, ale pokožku ani náhodou nezanechá mastnú. Okamžite sa vstrebe do pokožky a nezanechá na nej ani žiaden film či odlesk, ako by to bolo v prípade skutočného oleja. Vôňa je jemná a príjemná, ale nepatrí medzi moje obľúbené. Stupeň hydratácie je primeraný pre normálnu pokožku, ale suchej pokožke by to možno nestačilo. Veľmi dobrý telový krém pre suchú pokožku je Cien telové mlieko s mandľovým olejom (hodnotenie tu). 

Žiadne výhrady voči tomuto telovému mlieku nemám, ale na druhej strane, pre mňa ani ničím nevyniká z rady ostatných telových mliek, ktoré som vyskúšala. Pokožka je s ním jemná a hydratovaná, tak ako u väčšiny telových mliek.

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára