Menu

sobota 6. decembra 2014

Astor *gél na obočie* Seduction Codes

Moje obočie je celkom nenáročné. Používam naň iba ceruzku od Essence (hodnotenie tu). Nedávno som v drogérii objavila priesvitný gél na obočie a rozhodla som sa, že ho vyskúšam. Tento gél je od značky Astor a má názov Seduction Codes


Astor Seduction Codes je priesvitný gél na obočie, teda nemá žiadnu farbu. Relatívne rýchlo sa však zašpiní od ceruzky na obočie, a už po niekoľkých použitiach má hnedastý nádych. Ak ho chcete zachovať čistý, nesmiete pred ním používať ceruzku. Treba však zobrať na vedomie, že po gély sa už ceruzka aplikovať nedá. 

Jediná úloha tohto gélu je poskytnúť fixáciu obočiu. Ak nechcete, aby jednotlivé chĺpky lietali počas dňa na všetky strany, použite gél. Ak vám treba aj vyplnenie, zväčšenie alebo niečo iné s obočím, budete potrebovať aj ceruzku alebo púder, pretože toto Astor gél nedokáže. Fixácia s týmto gélom je niekoľko hodín, rozhodne nie celý deň.

Aplikátor je obyčajný štetček, ktorý má dlhšie štetinky len v jednom rade. Problém je, že gél si aplikujete s tými kratšími štetinami a tie dlhšie na prečesanie obočia sú príliš vzadu a nedá sa s nimi pohodlne dosiahnuť na obočie. 


Kvôli tvaru štetca je aplikácia nerovnomerná a po vybratí štetca z balenia je na ňom príliš veľa produktu. Keď sa k tomu pridá ešte aj niekoľkohodinová, nie celodenná fixácia, výsledok je podľa mňa priemerný produkt. Ak hľadáte poriadny gél fixovanie obočia, asi je potrebné hľadať inde. 

Celkové hodnotenie: 2 z 5. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára