Menu

streda 10. decembra 2014

Dermacol *Aroma Ritual* sada telových produktov - Hrozno + Limetka

Nielen s príchodom sviatkov sa v obchodoch začínajú stále viac objavovať kozmetické sady, kde za zvýhodnenú cenu nájdete širší výber produktov. Sady produktov značky Dermacol si môžete kúpiť v obchodoch po celý rok a jednou z týchto sád je aj sada telových produktov z línie Aroma Ritual. Vôňu hrozno a limetka môžete nájsť v sprchovom géli, telovom mlieku a kréme na ruky. Každý z týchto produktov už má samostatné hodnotenie, odkazy na ne sú na konci článku. Aké je hodnotenie celej tejto kozmetickej sady, o tom je tento príspevok. 


Každý z týchto produktov obsahuje olej z hroznových jadierok a vôňu hrozien a limetky. Všetky produkty krásne voňajú a dobre sa používajú všetky spolu. Po použití sprchového gélu si aplikujete telový krém a krém na ruky. Výsledná vôňa je výrazná, ale nie je prehnane sladká. 

Táto sada ako celok pôsobí veľmi dobrým dojmom. Produkty sú voňavé a aj keď samostatne sú priemerné a nie všetky by som si ich kúpila, sada je dobrá. Keď sú pohromade, dobre spolupracujú a dopĺňajú sa. 

Krém na ruky: Krém má krásna vôňu, ktorá pretrváva a chvíľu ju budete cítiť aj na rukách, keď si ich náhodou priložíte k tvári. Balenie je celkom veľké a dostanete dostatok produktu. Stupeň hydratácie je malý až stredný. Ak vás trápia veľmi vysušené ruky, tento krém vám nepomôže. Ale ak chcete nejaký voňavý krém, ktorý vám vyhladí pokožku rúk, tento sa vám bude páčiť. Konzistencia antistresového krému je ľahká, ale do pokožky sa vstrebe dosť pomaly a treba ho niekoľko minút masírovať, aby sa úplne vstrebal. Neostane po ňom mastný film na pokožke, ale ani hydratácia neostane dlho. Tento krém si budete musieť počas dňa častejšie aplikovať, aby ste nemali pocit suchých rúk.

Telové mlieko: Toto telové mlieko na vás zapôsobí takmer okamžite, stačí sa len raz nadýchnuť tej vône. Vôňa je sladká, ovocná a ostane na pokožke. Cítiť ju môžete aj niekoľko hodín po aplikovaní. Konzistencia tohto telového mlieka je jemná a dobre sa vpíja do pokožky. Hneď po aplikácii sa môžete obliecť. Level hydratácie je stredný, ale ak máte normálnu pokožku, bude vám stačiť. Okrem toho toto telové mlieko funguje aj na zjemňovanie pokožky. Počas jeho používania je moja pokožka jemná a hladká. Takže ja vám toto telové mlieko odporúčam vyskúšať, mne sa páči a jednoznačne je toto najlepšie voňajúce mlieko za veľmi dlhý čas. 


Sprchový gél: Konzistencia tohto sprchovacieho gélu je veľmi tekutá. Gél sa ľahko rozotiera po pokožke a vytvára pri tom malé bublinky. Tento gél nepení nijak extra, ale má veľmi príjemnú a relaxačnú vôňu. Po jeho použití nie je pokožka vysušená, čo je veľké pozitívum. Ale na druhej strane, nepovedala by som, že je tento gél hydratačný.

Ak si túto sadu kúpite, určite nebudete sklamaní. A aj ako darček sa podľa mňa veľmi hodí. Produkty sa dopĺňajú a ja som ich všetky spotrebovala. Sprchový gél a telové mlieko sa míňajú spolu rovnakým tempom, krém na ruky ešte mám, keďže dostanete naozaj štedré balenie. 

Celkové hodnotenie sady: 4 z 5.

Kozmetiku značky Dermacol si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Kúpiť si môžete celú kozmetickú sadu za cenu okolo 7 - 10 €, alebo jednotlivé produkty: krém na ruky za 2-3 €, sprchový gél za 2-3 € a telové mlieko za 3-4 €. 

Jednotlivé hodnotenia: krém na rukytelové mliekosprchový gél

2 komentáre:

  1. Prečítala som si niekoľko tvojich článkov, veľmi príjemne písaný, super recenzie :-)

    OdpovedaťOdstrániť