Menu

nedeľa 11. októbra 2015

Beauty Blender *hubka na mejkap*

Beauty Blender je hubka na mejkap, ktorá má byť lepšia ako štetce, iné hubky či naše vlastné prsty. Samozrejme závisí od typu mejkapu, ale táto hubka o sebe tvrdí, že zvláda aj korektor, krémové lícenky či bronzéry, a samozrejme aj podklady či séra na pleť.

Existujú 4 verzie Beauty Blender - ružová, biela, čierna a zelená. Ja mám ružovú Original, a tá je primárne určená pre mejkap, púder, BB krémy a krémovú lícenku. Biela verzia s názvom Pure je určená pre podklad, séra, hydratačný krém, očný krém a peniace prípravky na čistenie pleti. Čierna hubka s názvom Pro je pre dlhotrvajúci mejkap, bronzér, samoopaľovacie prípravky, a je vhodná aj pre mužov. Nuž a maličká zelená hubka s názvom Micro.Mini je určená pre korektor, zvýrazňovač a prekrytie akné. 

Beauty Blender je vyrobená zo špeciálneho materiálu, ktorý je potrebné pred použitím navlhčiť a následne mejkap ostane sedieť na hubke, namiesto toho, aby sa do nej vpil. Takto je zabezpečené hladšie rozotieranie mejkapu. Aj tvar je špeciálne navrhnutý tak, aby sa s ňou dal mejkap aplikovať na väčšie plochy, aj malé vybrané miesta. Hubka za sebou nezanecháva šmuhy. 

Ja musím povedať, že mám túto hubku veľmi rada. Krásne sa s ňou aplikuje mejkap, naozaj nezanecháva šmuhy a jednoducho sa čistí. Ja ju vždy po aplikácii prepláchnem mydlovou vodou a hubka je ako nová. Rozotieram si s ňou mejkap aj korektor. Ak váhate, či túto hubku vyskúšať, ja vám ju určite odporúčam. Ja síce stále používam na mejkap aj štetce, aj prsty, ale táto hubka je pekným doplnením, a niektoré ťažšie rozotierateľné mejkapy sa vďaka nej aplikujú jedna báseň. 
Kúpiť si ju môžete online alebo v zahraničí, a jej cena je okolo 20 €.
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

2 komentáre:

  1. A kde si si kúpila hubku ty? Bojím sa objednať len tak z nejakej stránky, aby to nebola len napodobeniny :-/

    OdpovedaťOdstrániť