Menu

štvrtok 31. decembra 2015

Mary Kay *zamatový rúž* City Modern

“Elegance is not being noticed. It's being remembered.”
Ako sa hovorí, elegancii sa nedostáva veľa pozornosti, ale zato si ju každý zapamätá. Nové rúže od značky Mary Kay sú presne také. Predávajú sa v troch prírodných odtieňoch, ktoré ich majiteľke dodajú eleganciu a veľmi príjemné nosenie. Zamatový rúž z kolekcie City Modern je spojením pigmentovanej farby a jemnej konzistencie. 

Musím uznať, že kolekcia City Modern sa značke Mary Kay vydarila. Mala som možnosť vyskúšať okrem rúžu na pery aj lak na nechty (hodnotenie tu) a paletku tieňov na oči (hodnotenie tu). Všetky produkty sú kvalitné, pigmentované a príjemne sa nosia.
Zamatový rúž na pery mi pripomína konzistenciu balzamu. Je krémový a jednoducho sa nanáša. Môj odtieň Naturally Chic dodá perám lesklú hnedú farbu a maličké trblietky. Okrem hnedej sú na výber ešte bordové odtiene Berry Stylish a Oh So Current
Zamatový rúž má podlhovastý tvar s ostrými líniami, vďaka ktorým je aplikácia presnejšia. Balenie je klasické - vysúvacie, z tvrdeného plastu. 
Mary Kay City Modern je pekná kolekcia, ktorú vám odporúčam vyskúšať. Zamatové rúže sú ideálne na bežný deň, príjemne sa nosia a perám dodajú elegantné zafarbenie. Ich cena sa pohybuje okolo 14-15 Eur (kúpiť tu).
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára