Menu

pondelok 3. augusta 2015

Rimmel *Oh My Gloss!* lesk na pery

Lesk na pery je jeden z najjednoduchších spôsobov ako si dopriať farebné pery bez veľkej námahy. Až 15 farebných odtieňov nám na výber ponúka značka Rimmel vo svojej kolekcii Oh My Gloss! Nachádzajú sa tu krémové odtiene aj trblietavé lesky na pery. Všetky sú lesklé, žiadne matné tu nenájdete. Ja som si kúpila dva odtiene - jeden bez trblietok, jeden s trblietkami - 150 Glossaholic (ružová) a 120 Non Stop Glamour (béžová s trblietkami). 

Balenie: Tieto lesky na pery majú klasické balenie s penovitým aplikátorom. Tuba má trojuholníkový tvar a celkom dobre sa skladuje a prenáša v kabelke. Aplikátor je malý obdĺžniček, s ktorým sa lesk veľmi dobre aplikuje. Po vytiahnutí z tuby na ňom ostane presné množstvo lesku, ktorý stačí na celé pery. 
Rimmel tvrdí, že lesk ostane na perách 6 hodín, a po celý ten čas ponúkne farbu, lesk, pohodlie a hydratáciu. Nuž v prvom rade, lesk na perách 6 hodín neostane. Zotrie sa pri jedení či pití, ale aj bez toho ostane na perách približne hodinku. Síce to nie je 6 hodín, ale aj tak je to viac ako väčšina leskov v drogérii. 
Farebnosť je v tomto prípade tiež otázna. Oh My Gloss! je lesk na pery, ktorý je viac priesvitný ako farebný. Mierny náznak farby sa tam ukáže, ale plnú farbu ako v tube na perách neuvidíte. Teda záleží len na vás, aké lesky preferujete - či plne farebné alebo viac priesvitné. 
Lesk je tu naozaj krásny. Aj verzie bez trblietok sa oslnivo lesknú, nuž a trblietky sa lesknú sami o sebe. Takže o lesk sa tu nemusíte báť, Oh My Gloss! je lesk na pery s vysokým leskom. Aj tvrdenie o pohodlí je na mieste. Tento lesk sa veľmi pohodlne nosí, nezlepuje pery dokopy a prinesie aj istý pocit hydratácie. Určite to nie je náhrada za balzam na pery, ale pery sa budú cítiť veľmi príjemne. 

Rimmel Oh My Gloss! lesky na pery obsahujú aj arganový olej a vitamín E. Obe prispievajú k tomu, že lesky sa pohodlne nosia a dodávajú pocit hydratácie. Formula leskov je ľahká a voňavá. Vôňa je celkom príjemná, ale nie úplne “prírodná”. Je tam cítiť trošku chémie, ale dá sa na to zvyknúť. 
Ako som spomínala, v kolekcii Oh My Gloss! je na výber 15 odtieňov. Nájdete tu všetko od priesvitného lesku, cez odtiene ružovej, oranžovej, červenej, fialovej, hnedej či vínovej. Moje odtiene sú barbie ružová a trblietavá béžová. 150 Glossaholic je ružový lesk na pery, ktorý v balení vyzerá veľmi pekne a jemne, ale na mojich tmavších perách až tak nevynikne. Ružová farba trošku zaniká, ale ak máte svetlejšie pery, bude na vás vyzerať romanticky a dievčensky. Môj obľúbenejší odtieň je 120 Non Stop Glamour. Toto je béžovo oranžová farba s množstvom maličkých trblietok. Mám pocit, že tento odtieň na mne viac vynikne a perfektne sa nosí na bežný deň. Na slniečku sa krásne leskne. Oba lesky zanechajú na pohári odtlačok, a Non Stop Glamour odtieň aj trblietky navyše. 
Moje hodnotenie týchto leskov je pozitívne. Ja ich mám celkom rada, aj keď béžový lesk preferujem. Ale oba majú rovnakú konzistenciu, ktorá sa príjemne nosí a krásne sa leskne. Ak aj vás tieto lesky zaujali, odporúčam vám ich vyskúšať. Len porozmýšľajte či máte chuť na trblietky, alebo radšej krémovú farbu. 
Kozmetiku značky Rimmel si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Oh My Gloss! lesk na pery sa predáva za cenu okolo 5 - 7 €. 
Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára