Menu

štvrtok 22. januára 2015

Oriflame *Swedish SPA* pleťový píling

Línia Swedish Spa má v značke Oriflame pomerne veľké zastúpenie. V tomto príspevku si zhodnotíme vyhladzujúci pleťový píling s hydratačným komplexom HydraCare+, ktorý zjemní pleť a malachitom, ktorý ju harmonizuje. 


Tento píling má svetlo zelenú farbu a obsahuje veľa úplne malých zrniečok. Pri niektorých pílingoch som sa stretla s tým, že je tam viac krému ako zrniečok. Tento píling je iný, tu je tých zrniečok neúrekom. Mne osobne sa to veľmi páči, a aj vďaka tomu, že sú maličké, mám pocit, že tento píling 100% funguje.


Vôňa je príjemná a osviežujúca. Píling používam niekoľko krát do týždňa, moja mastnejšia pleť to znesie. Občas s ním použijem aj kefku na tvár pre hĺbkové čistenie. Ale aj čistiaca sila samotného pílingu je vynikajúca. Zo všetkých pleťových pílingov, ktoré som vyskúšala, sa mi tento zatiaľ páči najviac. Je jemný vďaka maličkým zrniečkam, ale účinný vďaka ich veľkému počtu. 


Pri tomto pílingu sa u mňa vyskytuje len jeden problém. Ak si píling hneď nezmyjem, začne ma na pokožke mierne štípať v okolí nosa. Inak je to skvelý píling (aj keď možno nie pre citlivú pleť) a odporúčam vám ho vyskúšať. Cena za 75 ml balenie je okolo 8 - 9 €. 

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

2 komentáre:

  1. Paci sa mi pozadie na fotografiach. Da sa povedat, ze je to pre Tvoj blog typicke.

    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)

      Vyrobila som si ho sama. Vytlačila som si motýľov a nalepila som ich na plátno. Inšpiráciu som našla na Pintereste :)

      Odstrániť