Menu

štvrtok 8. januára 2015

Max Factor Lipfinity Topcoat - balzam na pery

Max Factor Lipfinity Topcoat sa síce radí do kategórie balzamu na pery, ale v skutočnosti je to taký hybrid. Vyzerá ako balzam na pery, perám dodá hydratáciu, ale zároveň dostanú aj vysoký lesk. Tento produkt môžete použiť samostatne; pod iný rúž; alebo aj ako topcoat, čiže na rúž pre dodanie lesku. 


Ak budeme tento produkt brať ako balzam na pery, tak sa rozhodne zaraďuje k tým fajnovejším. Má štíhle čierne balenie, ktoré sa veľmi odlišuje od tradičných multifarebných, a niekedy aj detsky vyzerajúcich, balzamov. Ak chcete mať nejaký distingvovaný a zároveň žensky vyzerajúci balzam, tento splní vaše požiadavky. 

Balenie je plastové, ale veľmi pevné. Vrchnák sa otvára klasicky a produkt si vytočíte z balenia. Kedysi bolo balenie tohto balzamu iné. Bolo celé biele, ale vyzeralo veľmi podobne. Preto, ak poznáte tú bielu tyčinku a napadlo vás, či je to stále ten istý produkt v čiernom balení - je to stále to isté. Samotný produkt sa vôbec nezmenil, len farba balenia. 


Max Factor Lipfinity Topcoat má vysoký stupeň hydratácie. Po nanesení sa pery cítia veľmi príjemne, stratí sa ten nepríjemný ťahavý pocit vysušených pier. Ale na druhej strane toto je taký balzam, ktorý účinkuje, len kým je na perách. Problém suchých pier nevylieči. Ak vás trápia veľmi vysušené pery a hľadáte riešenie, skúste napríklad Eucerin Lip Repair balzam na pery s vitamínmi (hodnotenie tu). 

Výdrž na perách je tu priemerná. Rozhodne to nie je dlhotrvajúci produkt a je nutné si ho počas dňa niekoľko krát znova aplikovať. Toto je balzam, ktorý sa postupne vpije do pier a prirodzene sa vynosí. Neostanú po ňom žiadne nesúmerné stopy na perách. Len si jednoducho uvedomíte, že už tam balzam nemáte. 


Množstvo produktu, ktoré dostanete je 1,9 gramu. Na to, že tento balzam sa predáva za cenu okolo 6 - 8 €, je to dosť málo. Klasický balzam má hmotnosť okolo 4 gramov a stojí polovicu. Podľa mňa je toto nevýhoda, aj v tom smere, že produkt sa veľmi rýchlo spotrebuje. Nielen preto, že je ho pomenej, ale aj preto, že je (aspoň pre mňa) návykový. Veľmi rýchlo sa naňho dá zvyknúť. Na perách pôsobí veľmi príjemne a dodá im krásny lesk. Preto ho používam dosť často a spotrebujem ho dosť rýchlo. 

Druhá funkcia Lipfinity Topcoat je lesk na pery. Ku krémovej konzistencii a hydratácie sa pridáva aj lesk. Najintenzívnejší je hneď po aplikácii a postupom času sa zmenšuje. Napriek tomu sa tento balzam sa dá brať aj za priesvitný lesk na pery. Navyše taký lesk, ktorý nezlepuje pery, nevyteká pomimo kontúr pier a ešte aj hydratuje. 

Môžete ho použiť aj na vrch iného rúžu, ale pri tom sa zafarbí priesvitná tyčinka, preto bude najlepšie použiť štetec na pery. S ním si balzam jednoducho aplikujete a nezašpiníte si ho pre ďalšie použitie. 


Max Factor Lipfinity Topcoat má výhody aj nevýhody. Medzi výhody patrí pekné balenie, vysoká hydratácia, vysoký lesk a príjemný pocit na perách. Medzi nevýhody patrí málo produktu, nižšia výdrž a potreba častejšej aplikácie. 

Ja osobne mám tento produkt veľmi rada. Prvý krát som ho spoznala pred mnohými rokmi ešte v starom balení. Mala ho moja mama a ja som jej ho tajne chodila kradnúť. Odvtedy však utiekol dlhý čas a táto tyčinka je stále v mojej kozmetickej výbave. Považujem ju už za klasiku a keď neviem, čo si mám dať na pery, táto tyčinka je vždy najlepšia voľba. Hodí sa ku všetkému a hydratuje. A úprimne mi pri nej častejšia aplikácia nevadí. 

Kozmetiku značky Max Factor si môžete kúpiť v drogérii, parfumérii alebo online. Lipfinity Topcoat balzam na pery stojí okolo 6 - 8 €.

Celkové hodnotenie: 4 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára