Menu

piatok 16. januára 2015

GOSH - Quattro Eye Shadow - paletka očných tieňov

Quattro Eye Shadow od značky Gosh je na trhu už niekoľko rokov. Nedávno som sa k jednej z ich paletiek dostala aj ja, a tak si môžete prečítať moje hodnotenie na tieto tiene. O jedných očných tieňoch od značky Gosh som tu už písala. Sú to voľné práškové tiene v maličkých dózach s názvom Effect Powder. Ich hodnotenie si môžete prečítať tu

Quattro Eye Shadow je paletka štyroch očných tieňov s perleťovým finišom. Nájsť ju môžete v 6 farebných kombináciách, tá moja má názov Q 50 Rain Forest


V tejto paletke nájdete modrúzlato žltúzelenú a hnedú. Modrá je sýta farba s perleťovým finišom. Zlato žltá je svetlá farba so zlatými trblietkami. Zelená je tmavšia, machová so zlatými odleskami. Hnedá je svetlá, s oranžovými podtónmi a zeleným odleskom. 


Pigmentácia je tu celkom dobrá, až na modrý odtieň. Ten je trochu slabší, ale úprimne, mne to ani nevadí. Aspoň je tá modrá nositeľnejšia a dá sa s ňou lepšie pracovať ako s výraznou modrou. 

Spodné dva odtiene - zelená a hnedá - sú moje obľúbené, pretože majú farebné odlesky. Zelená je z jedného uhla zelená, z iného zlatá. A hnedá rovnako buď hnedá, alebo zelená. Nádhera - mejkap je tak zaujímavejší a viac hravý.

Aplikácia je ľahká, tiene sa dobre rozotierajú. Potrebujú podklad, ale s ním vydržia na očiach celý deň a neopadávajú. Ale mám pocit, že hnedá a zelená vydržia najdlhšie, modrá a zlatá menej. 


Celkovo mám z tejto paletky trochu zmiešané pocity. Podľa mňa je spodná polovica dobrá a tá vrchná už pomenej. Asi by som vám odporúčala vyskúšať nejaký inú farebnú kombináciu, možno tam budú všetky tiene ako tieto spodné. Pretože tie sú dobré, vydržia na očiach a vyzerajú pekne. Paletku si môžete kúpiť v drogérii, parfumérii alebo online za cenu okolo 11 - 13 €. 

Celkové hodnotenie: 3,5 z 5.

2 komentáre:

  1. Od značky Gosh mam asi 4 mesiace velku paletu ocnych tienov a musim povedat, ze ide o najlepsie tiene, ake som kedy mala.
    /kaviareň/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za tip :) GOSH kozmetiku musím ešte lepšie preskúmať, zatiaľ som od nich vyskúšala len málo vecí.

      Odstrániť