Menu

streda 10. februára 2016

Benefit *Do the Hoola* kozmetická sada

Kto by nemal rád kozmetické sady? Ja ich zbožňujem - sú skvelá príležitosť na vyskúšanie nových produktov a malé balenia sú ako stvorené na cestovanie. Nuž a keď sa pritrafí sada s vynikajúcimi produktmi, moja radosť nemôže byť väčšia. 
O výrobkoch značky Benefit som už veľa počula a preto som sa už dávnejšie rozhodla vysúšať jeden z ich produktov - they’re real riasenku (hodnotenie tu). Veľmi sa mi zapáčila a preto som sa potešila, keď som na parfums našla celú sadu produktov Benefit - Do the Hoola. Hneď som si ju kúpila a okrem ďalšieho balenie spomínanej maskary sa tam nachádzajú dva bronzéri - jeden púdrový, druhý tekutý (plus štetec), a dva produkty na pery - balzam lesk na pery.


Benefit Do the Hoola

1, they’re real maskara: táto riasenka je skvelá. Vydrží celý deň, neopadáva, krásne rozdelí mihalnice a dodá im objem (článok tu). Hoci som túto maskaru už vyskúšala predtým, veľmi som sa potešila, že ju budem opäť používať. S dvoma vrstvami si vytvorím krásne mihalnice a odličovanie je tiež jednoduché. 
2, Hoola púdrový bronzér: tento bronzér má úžasnú konzistenciu. Je púdrový, ale veľmi najemno pomletý a krásne krémový. Pri aplikácii sa rozotiera bez šmúh a vytvára jemne vytieňovanú tvár. Je úplne matný a nemá žiadne neprirodzené oranžové podtiene. 
3, Dew the Hoola tekutý bronzér: musím sa priznať, že tohto produktu som sa trošku obávala. Ešte som nikdy nemala tekutý bronzér a bála som sa, že bude zložité ho používať. Ale opak je pravdou. Na čerstvý mejkap si aplikujem zopár kvapiek bronzéra a rozotriem ho veľkým tučným štetcom dostratena. Používanie je takmer rovnaké ako pri krémovej lícenke, teda žiadne strachy, dá sa to zvládnuť. Tento bronzér má lesklejší finiš a dodá vám vzhľad čerstvého, dovolenkového opálenia. Musím však priznať, že bronzér je mierne oranžový, preto asi bude lepšie vyzerať na opálenej pokožke. 


Benefit Do the Hoola

4, Hoola Ultra Plush lesk na pery: tento lesk na pery momentálne používam najčastejšie z celej sady. Je to veľmi príjemný, jemne hnedý, trblietavý lesk na pery. Má príjemnú vôňu, nelepivú konzistenciu a dobrú výdrž. 
5, bene balm balzam na pery: na tento balzam na pery som veľmi tešila. Počula som o ňom samé dobré veci a naozaj splnil moje očakávania. Je to hydratačný balzam, ktorý dodá perám aj jemné červené zafarbenie. Má jemnú ovocnú vôňu a na perách je veľmi pohodlný.


Benefit Do the Hoola

Ja som s touto kozmetickou sadou veľmi spokojná. Používam z nej všetky produkty a každému môžem Benefit Do the Hoola sadu odporúčať.
Kozmetiku značky Benefit si môžete kúpiť online. Do the Hoola kozmetická sada stojí okolo 35 - 40 Eur.
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

2 komentáre:

  1. Ten Benefit Holla je v skvelom balení. Ja mám v normálnej veľkosti a je to slon na cestovanie :D. Ale ten tekutý bronzer sa mne osobne veľmi nepáči je to trochu ako mrkvový krém a neviem si to predstaviť na pleti.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D no ten tekutý bronzér si nechám na leto, snáď bude vyzerať lepšie na tmavšej pleti :)

      Odstrániť