Menu

piatok 10. júla 2015

Sleek *paletka na oči* i-Divine

Koho by nepotešila paletka na oči? Mňa teda určite a ak je navyše aj v romantických farbách - o to lepšie. Presne takú si zhodnotíme v dnešnom príspevku - Sleek i-Divine paleta tieňov na oči v odtieni Vintage Romance 141.

Túto paletku som si kúpila na výlete v Londýne, ale dá sa získať aj u nás na nete. Nájdete v nej 12 tieňov na oči a veľké, kvalitné zrkadlo. Jeden tieň je matný, 8 tieňov má lesklý finiš a 3 tiene obsahujú trblietky. 

Nájdete tu 6 fialových, ktoré boli dôvodom, že som si túto paletku vybrala. Fialové tiene mám veľmi rada a tu sú k nim primiešané aj odtiene zlatej, striebornej a hnedej na vytvorenie kontrastu. Ako linku, prípadne zvýraznenie, tu nájdete tiež čierny tieň. 
Všetky tiene sú krásne pigmentované, neopadávajú a jednoducho sa rozotierajú. Mne stačí len táto paletka na vytvorenie celého očného mejkapu a jediné čo pridávam, je podklad pod očné tiene, lebo bez neho je výdrž priemerná. 

Mne sa tento nákup veľmi oplatil, paletku používam často a ak aj vy patríte k milovníkom fialovej, s paletkou v odtieni Vintage Romance 141, budete nadšené. Ale ak preferujete iné odtiene, kolekcia i-Divine obsahuje viac ako 10 ďalších farebných kombinácií, plus limitované edície. 
Celkové hodnotenie: 5 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára