Menu

sobota 19. septembra 2015

Avon *telový píling* Heavenly Hydration

V mojej sprche nikdy nemôže chýbať telový píling. Je to také malé potešenie, po ktorom sa cítim lepšie - malý kúsok luxusu, ktorý nestojí takmer nič, ale prinesie skvelý pocit. Najnovšie som si kúpila telový píling od značky Avon z línie Heavenly Hydration. Táto línia obsahuje olivový olej a mne nie je úplne neznáma. Už som vyskúšala pleťovú masku Heavenly Hydration a celkom sa mi páčila (hodnotenie tu). Nie je síce vhodná na vysušené šupinky - s tými vám nepomôže. Ale normálnej pleti sa zapáči a dodá dávnu hydratácie a sviežosti. 
Okrem olivového oleja spája tento telový píling s maskou aj vôňa. Je to ľahká, svieža a prírodná vôňa. Viac sa o Avon Heavenly Hydration telovom pílingu s olivovým olejom dočítate v tomto článku. 

Balenie je opäť totožné s pleťovou maskou, až na to, že je takmer dvakrát také veľké. Veľkosť pílingu je 200 ml - preto je tu skvelý pomer veľkosti a ceny. Zvyčajne nájdete pílingy v menšom balení. Z inej stránky, balenie je klasické a dobre sa používa v sprche. Píling si jednoducho vytlačíte do dlane a krúživými pohybmi masírujete po celom tele. 
Konzistencia Heavenly Hydration telového pílingu je gélová. V tomto ľahkom, voňavom géli nájdete väčšie - čierne a maličké - hnedé zrniečka. Hoci píling obsahuje olivový olej, nie je príliš olejový. Práve naopak, píling zanecháva len jemný film na pokožke. Mnoho iných pílingov, ktoré som skúšala, mali omnoho olejovejší film ako tento. Pokožka je po použití hladká, svieža a žiarivá. 
Ale vráťme sa späť k zrniečkam, pretože to je to hlavné, čo robí píling pílingom. Tu nájdete zrniečka rôznej veľkosti, čo umožňuje jemnejšie použitie. Ak pritlačíte viac, píling bude drsnejší vďaka väčším zrniečkam. Naopak malé zrniečka zabezpečia jemný, ale účinný píling vhodný na bežné a pravidelné používanie. Heavenly Hydartion píling obsahuje naozaj veľa zrniečok, ktoré gél jemne napenia, keď píling poriadne vmasírujete do pokožky. Biela pena pre mňa ešte viac spríjemňuje sprchu, pretože píling intenzívnejšie vonia. 
Oplachovanie je veľmi jednoduché, píling sa ľahko zmýva, a ako som spomínala zanecháva len ľahučký film na pokožke. 

Na obale pílingu sa dočítate, že nevysušuje pokožku, čistí, osviežuje a odstraňuje odumreté kožné bunky.Vyhladzuje suché miesta pokožky a dodáva jej zamatovú hebkosť a zdravý vzhľad. Ja môžem potvrdiť, že všetky tieto tvrdenia píling splní. Pokožka nie je vôbec vysušená, práve naopak. Ostane hebká a svieža. Odumreté bunky sú odstránené a olivový olej dokáže vyživiť suché miesta na pokožke. 
Ja vám môžem tento píling odporúčať. Je jemný, príjemný a mierne pení. Svoju prácu si urobí skvele a nezanechá mastný film. Vôňa je svieža a prírodná, čo navodí pocit čistoty. Ak sa rozhodnete Heavenly Hydration telový píling vyskúšať, nebudete sklamané. 
Celkové hodnotenie: 4 z 5.
Kozmetiku značky Avon si môžete kúpiť prostredníctvom katalógu alebo online. Heavenly Hydration telový píling stojí okolo 4 - 5 €. 
Podobný olejový, ale ne-olejový píling ako Heavenly Hydration je aj Garnier Oil Beuaty telový píling (hodnotenie tu). Tiež obsahuje oleje a nezanecháva mastný film na pokožke. Rovnako aj Garnier telový píling má zrniečka rôznych veľkostí. Rozdielna je samozrejme vôňa - Garnier píling vonia viac ženskejšie a dospelo, Avon píling je zase viac prírodný a zemitý. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára