Menu

nedeľa 30. augusta 2015

Givenchy *parfum* Very Irrésistible + Very Irrésistible Electric Rose

lístky verbeny, anýz Very Irrésistible a Very Irrésistible Electric Rose sú parfumy od značky Givenchy, a okrem podobného názvu ich spája aj rovnaký flakón a tóny ruží.

Very Irrésistible je parfum v ružovom flakóne, ktorého hlavu tvoria  odrody ruže (Centifolia, Peony, Fantasia, Passion, Emotion), srdce je tvorené lístkami verbeny a anýzom, a ako základ je tu badyán.
Very Irrésistible Electric Rose je parfum v bielom flakóne, ktorého hlavu tvoria citrón, bazalka, verbena a čučoriedka, srdce je tvorené ružou, anízom a fialkou, a ako základ je tu cedrové drevo a pižmo.

Ako je zrejmé po prečítaní zloženia, Very Irrésistible je výrazná, kvetinová, sladká vôňa. Avšak mne príde trochu tuctová. Mám pocit, že takúto kvetinovú kombináciu môžete v parfumérii celkom ľahko nájsť aj v iných značkách, skrátka nie je jedinečná. Ja sa nemôžem pridať do radu jej fanúšikov, mne táto vôňa vôbec nesadla.
Very Irrésistible Electric Rose je už čosi iné. Tiež je to kvetinová vôňa, ale už tam viac hrajú aj tóny citrusov. Táto kombinácia je veľmi svieža a letná. Mne ulahodila oveľa viac ako Very Irrésistible. 
Je len na vás, či preferujete čisto kvetinové vône (Very Irrésistible) alebo mix kvetov a citrusov (Very Irrésistible Electric Rose). U mňa jednoznačne vyhráva druhá kombinácia. 
Celkové hodnotenie Very Irrésistible: 2 z 5.
Celkové hodnotenie Very Irrésistible Electric Rose: 4 z 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára