Menu

nedeľa 1. marca 2015

Maybelline - rúž na pery v ceruzke *ColorDrama*

Ako nový kozmetický trend môžeme pozorovať to, že veľa klasických produktov dostáva nové, kompaktné balenie, ktoré zjednodušuje používanie. Rúž na pery v ceruzke tiež spadá pod tento trend. Ostala silná pigmentácia, ale používanie je omnoho jednoduchšie a navyše vznikli nové možnosti líčenia. 
V tomto príspevku si zhodnotíme rúž na pery v ceruzke od značky Maybelline z línie Color Drama

Maybelline rúž na pery v ceruzke má zamatový až matný finiš a plnú farbu. Je to taká tučnejšia ceruzka, ktorá sa podobá na normálnu ceruzku na pery, ale má hrubší hrot. Napriek tomu sa s ňou dajú obkresliť pery ako s normálnou ceruzkou. Ak je ceruzka dobre zastrúhaná, dá sa ňou nakresliť aj rovnako tenká čiara. Jedno z využití tohto produktu je teda klasická ceruzka na pery, ktorá orámuje pery a stred si môžete vyplniť rúžom alebo leskom podľa vlastného výberu. 
Rúž na pery si tiež môžete aplikovať na celé pery a dosiahnuť tak polo-matný efekt s výraznou farbou. Pri tomto využití nemusíte hľadať samostatnú ceruzku na pery, môžete použiť tento produkt ako jedno aj druhé. Pery budú dokonale orámované a budete mať aj plnú farbu. 
Ďalšie využitie tejto ceruzky je experimentovanie. Moderné ombré pery si s touto ceruzkou vyčarujete veľmi jednoducho. Výhodou ceruzky oproti klasickému rúžu je to, že s tenším hrotom si precíznejšie namaľujete pery. Farbu môžete aplikovať len na presne vybrané miesta a kompaktné balenie to ešte viac zjednodušuje. Farbu si môžete naniesť len ku okrajom pier alebo len na stred a iným jemnejším odtieňom rozotrieť dostratena. 

Pigmentácia tohto rúžu v ceruzke je vynikajúca. Farbu, ktorú vidíte v balení (a na konci balenia), uvidíte aj na perách. Buď si môžete aplikovať rúž na celé pery a dosiahnuť výraznej farby alebo len na zopár miest a rozotrením dosiahnuť jemnejší odtieň.
Výdrž na perách je podľa mňa lepšia ako u väčšiny rúžov. Malým problémom je to, že keď sa po čase rúž zotiera, nerobí to rovnomerne. Má tendenciu viac zostávať po okrajoch pier, preto je potrebné ho po pár hodinách radšej skontrolovať. A to isté platí aj po jedení, ani vtedy sa nezotrie rovnomerne. 
Tento rúž má zamatovo matný finiš. Ak chcete lesklé pery, budete si musieť aplikovať lesk na pery. S týmto rúžom budú pery prevažne matné, len mierne dokážu odrážať svetlo. 
U matných rúžov je častým problémom to, že vysušujú pery. Ani tento výrobok nie je výnimkou a aj tu po určitej dobe na perách budete pociťovať potrebu hydratácie. Preto noste so sebou balzam na pery v podobnej farbe, aby ste odstránili pocit vysušenia.

Odtieň, ktorý som si vybrala ja, je 210 Keep it classy. Je to tmavá ružovo červená farba, ktorá dokáže upútať pozornosť. Aplikovaná v plnej sile je výrazná a občas dokáže zastúpiť aj klasické červené pery. V rozotrenej podobe je to vhodná alternatíva červených pier na každý deň. 
Ja tento rúž často nosím v kombinácii s červeným balzamom na pery. Dosiahnem tým výraznejšiu farbu a pohodlné nosenie po celý deň. Ráno si aplikujem rúž a počas dňa to už len osviežujem balzamom. 
Hodnotenie:
Tento Maybelline Color Drama rúž na pery v ceruzke je vhodná hračka pre tie z nás, ktoré radi experimentujú s perami. S touto ceruzkou sa veľmi dobre hraje a dajú sa s ňou vykresliť zaujímavé farebné kombinácie. Ale ak chcete od tejto ceruzky, aby bola ako klasický matný rúž, v tomto smere vás možno trochu sklame. Vie vysušiť pery a nevydrží celý deň na mieste. Klasické rúže od značky Maybelline sú určite lepšia voľba. Prečítať si môžete moje hodnotenia Color Whispers (hodnotenie tu) alebo Color Sensational (hodnotenie tu). Ale ak chcete produkt na pery, s ktorým je zábava, túto ceruzku sa oplatí vyskúšať. 
Celkové hodnotenie: 3,5 z 5
Kozmetiku značky Maybelline si môžete kúpiť v drogérii alebo online. Color Drama rúž na pery v ceruzke stojí okolo 5 €. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára